http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/jackpot.html
Uvjeti korištenja promotivne ponude "Jackpot" - download dokumenta (PDF)
Postani Tele2 pretplatnik, izaberi novi telefon, a Tele2 će ti pokloniti još jedan super telefon besplatno! Ponuda je važeća za sve pretplatnike (novi, produženje ugovora, prijenos broja) uz kupnju mobilnog telefona po cijeni od:
a) minimalno 300 kn, ugovornu obavezu 24 mjeseca i trajni nalog
b) minimalno 500 kn i ugovornu obavezu 24 mjeseca.
Nakon potpisa ugovora pošalji SMS na broj 60095 sadržaja DA (cijena poslane poruke je 2,40 kn) i dobit ćeš povratnu poruku s informacijom koji dodatni besplatni telefon je tvoj. Navedena cijena za HTC Desire HD je važeća uz Smiley tarifu, ugovor na 24 mjeseca i trajni nalog. Dva super mobitela i najniži telefonski račun razveselit će tebe i nekog srećkovića. Požuri jer ponuda je ograničena.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A sanse da izvuces dobar drugi telefon su mizerne...
Evo popis mobitela koji su u "jackpotu"...
Emporia V20
General Mobile DST13
HTC HD2
HTC Hero
HTC Legend
HTC Tatoo
HTC Touch HD
HTC Touch PRO2
HTC Touch2
LG GD510
LG GT350
LG GW300
LG KC910
LG KE850
LG KF300
LG KF310
LG KF510
LG KF700
LG KF900 PRADA II
LG KM900 ARENA
LG KU990
LG KU990I
Motorola EM30
Motorola U9
Motorola V8
Motorola ZN5
Nokia 3600S
Nokia 5220
Nokia 5300
Nokia 5530
Nokia 5800
Nokia 6120
Nokia 6210
Nokia 6288
Nokia 6303
Nokia 6500C
Nokia 6600S
Nokia 6700
Nokia E55
Nokia E63
Nokia E65
Nokia E66
Nokia E72
Nokia E75
Nokia N81
Nokia N85
Nokia N86
Nokia N95
Nokia N96
Nokia N97
Nokia X6-00 16GB
Nokia X6-00 8GB
Samsung B2100
Samsung B5702
Samsung F480
Samsung G600
Samsung I7500 GALAXY
Samsung I-780
Samsung I8510
Samsung I8910
Samsung M8800
Samsung P520 GA
Samsung S5050
Samsung S5350
Samsung S5550
Samsung S7350
Samsung S8000
Samsung S8300
Samsung S8500
Sony Ericsson C510
Sony Ericsson C702
Sony Ericsson C902
Sony Ericsson C905
Sony Ericsson G502
Sony Ericsson G700
Sony Ericsson G705
Sony Ericsson J105I
Sony Ericsson J10I
Sony Ericsson K770I
Sony Ericsson S500I
Sony Ericsson T650I
Sony Ericsson T700
Sony Ericsson U10I
Sony Ericsson U1I SATIO
Sony Ericsson U5I
Sony Ericsson U8I
Sony Ericsson W705
Sony Ericsson W890I
Sony Ericsson W910I
Sony Ericsson W980
Sony Ericsson W995
Sony Ericsson X1
Sony Ericsson X2
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
pa da 15 mobitela možda nečemu vrijedi ..ovo ostalo prastari mobiteli...jel netko sudjelovo u akciji??? koji mob je dobio ???
Poklonjenom konju se ne gleda u zube.....ovo je skoro pa sigurno rijesavanje zalihe koju nitko vise ne zeli kupiti, ali kao sto rekoh![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
A bome...uz tu pretplatu na 24 mj. otplatiš 2opet ona fora "do isteka zaliha"... znaći ovi najbolji već presušili! Od svih starijih najsretniji bih bio sa k800 kao dodatni kad bi ga imali!
Najvjerojatnije to ide po principu da gledaju koliko dugo si kod njih, koja ti je MMP itd...
Al opet, ne mozes mi dtavit X1 i N96 mobove koji su stari preko 3 god...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
hajde bas da vidimo, da li je u pitanju "lutrija" ili iak ima neka shema, ko sta i kome za koliko
da malo mobove stave na bonove i snize im cijenu možda ih sada ni nebi imali u zalihama.,u ponudi imaju non stop jedne te iste mobitele a cijena im ne pada vec mjesecima
sta mjesecima, i godinama za neke
ja razmisljam o ugovoru, ali bonovi itekako imaju svoje prednosti, pogotovo kod tele2, pa me ovo bas zanima. ono, postoji mogucnost dobiti nesto sto se moze prodati
jer ako se isplati uzeti 2 telefona za 300-500 kn, zasto da ne....iako je tele2 debelo u zaostatku sa ponudom mobitela, sto samim izborom kvalitetnijih uredjaja, sto njihovom cijenom.
pretplata mi je istekla prije nekoliko mjeseci, i stvarno ne znamz asto nisam jos uvijek presao na bonove...sve nesto cekam da uvedu neke normalne podatkovane tarife, smanje cijene barem ovima entry level smartphone uredjajima, ali jok...nece pa nece...bas ne zele da im budem pretplatnik.
Ne znam gdje su se zagubili ti mobiteli pa ih imaju u zalihama. Opet akcija je čudna, ogromna je razlika dobiti N97, X6, nekog HTC-a ili Emporiju, U8 ili neko drugo smeće... Vjerojatno ovih boljih imaju po jedan komad, a skladište prepuno Emporija koje i onako nitko ne kupuje.
pa čekaj kako sada daju nokiu 5800 kada sam ja lani u 5 mjesecu prešao na pretlpatu traži taj model i ljepo kazali da ga nemaju u trgovini ni u zagrebu u skladištima ga nema.. pa kako sada odjedanput uskrsne
ali inače ta akcija im je zakon za one koji imaju +300 kuna pretpale a za ostale to je kao da ja idem u starački dom i nudim besplatne slatkiše onima koji dođu u pratnji roditelja![]()
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Pa ne naručuju valjda iste količine svih modela mobitela, logično je valjda da se naručuju "popularni" modeli, emporije najvjerovatnije ima najmanje jer se zna kojoj skupini potrošača je takav mobitel namjenjen i koliko takvih potrošača koristi te usluge (mislim na penziće) ako postoje neki interni kriteriji u tele2 prilikom dodjele dodatnog uređaja onda će valjda i to uzet u obzir!
Jadna ponuda jadnog operatera. Ali zgodan je način kako se riješiti stare krame, staviš hrpu mobitela koji ne valjaju, par koji valjaju i mudro se dosjetiš sintagme slučajni odabir. Stvarno impresivno. Evo ne vjerujem...
Od ovih hrpe što im tamo piše uopće više nema na ponudi po dućanima im... Uglavnom, i ja se držim tele2 bona i tako sam nekako najmirniji! Po mome bi bilo bolje da su dobar dio tih mobitela masu jeftinije ponudili na prepaid i adio mare...
moj frend je oko 2 i pol godine u tele2 na bonove bio, sad uzeo ovu akciju napravio pretplatu i dobio kao bonus htc touch 2 pro. ajde pišite ovdje ko šta dobije pa da vidimo kojim sistemom dodjeljuju...
Pa to i nije lose...
Sony Xperia S-Sony Xperia Mini Pro-Samsung Galaxy SII-Samsung Nexus S-HTC Flyer[/U][/B]-HTC Sensation-Motorola Defy-iPhone4-Xperia X8-Galaxy 3-GalaxyS-Hero-Pulse-8800-i3G-5800-6288-KU990-6131-W760-W910-K800-K750-D750-K700-3660-CF62-C65-C35-OT 300/OT Easy
4god.na pretplati (100kn)do sada na tu pretplatu kupi 3 mob.1motorolu,1lg,1SE.
uzeao sam jos jednu pretplatu na svoje ime za clana obitelji i kupio LG Optimus i dobio sljedeci bonus mob.
LG KU990 Viewty i to pink.
Mob.je sranje + ja sam koliko znam muško tako da mi nisi mogli dati gori mob.i još goru boju.
Kakvi su im to jeb...kriteriji!!!!![]()
7. Mobilni ureñaj bit će odabran slučajnim odabirom iz Tele2 ponude mobilnih uređaja
posebno odabranih za ovu promociju, a Korisnik će dobiti povratnu informaciju SMS porukom u
roku 24 sata o tipu, modelu i boji mobilnog uređaja.
Malo smo neskromni ekipa...onih 300 i kusur 000 nezaposlenih i 70000 onih koji rade i ne dobivaju plaću bi bili super zadovoljni sa bilo čime od ovoga. Ako ništa drugo prodaš.
Ok, ne bih ni ja bio baš sretan s nekom 5300 ili KF310 ili nedajbože Emporiom, al opet, poklon je i sve drugo mi je sasvim ok ako ništa drugo kao rezervni mob.
Doduše, rekao sam nikad više pretplata ni na što...
Da, sve to stoji, ali zar nije ismijavanje čovjeku podvaliti rozi LG, a ipak je mjesečna pretplata visoka?
Ne bih ništa kazao da traže potpisivanje ugovora uz MMP 50kn. Tada bi to sve skupa i držalo vodu, ovako je čista navlakuša i, po mom mišljenju izigravanje samih korisnika!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Kakve veze imaju nezaposleni i oni koji ne primaju plaću sa škartnim mobitelima koje „poklanjaju“ u ovoj jadnoj igri? Koja je to logika da bi bili sretni sa sranj** od mobitela na dar?
Mislim da bi ti isti bili sretniji kada bi radili i primali plaću prije nego da im tele2 „pokloni“ drugi mobitel pod nikakvim kriterijima uz naplatne uvjete.
Ključno je da ih zapravo ne dijele nego „umotane“ u lošu ponudu prodaju. Jest poklon, poklon i ne treba poklonjenom konju gledat u zube, ali ovo je daleko od poklona. To je tipična loša navlakuša za ljude koji vole besplatno nešto dobit, više nego kruha pojest. I za one koji su spavali zimski san planirajući ovako ili onako produžiti svoju pretplatu koja se eto baš poklopila s ovom „akcijom“.
daj ljudi bacate novce bezveze ...
Ovo se isplati onome ko već koristi tele pretplatu troška 300+ pa ajd mu dobro došlo i nastavlja dalje + poklon mobitel sa nadom na bolji kad je već usputna akcija!
Ne mogu zamisliti nekoga da prelazi na pretplatu sa bona ili druge mreže zbog poklona u nadi da dobije 2 stroja pa na kraju neki škart i rezanje žila zbog 24 mj. pretplate...
Bookmarks