Ne kuzim bas ponudu, jel ja mogu uzet samsung galaxy s i jos jedan od dole mobitela za 1 ili taj za 1 plus ovaj neki za 10kn???
Dakle:
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-50-00-00.asp
Kako mi rekoše žena u SZK do 31.5. ko produlji ugovor na nekim od tarifa 24 mjeseca dobije još simpa paket za sitniš plus još jedan simpa broj dodatno!
Dobra stvar pogotovo jer ja sada produljujem...![]()
Ne kuzim bas ponudu, jel ja mogu uzet samsung galaxy s i jos jedan od dole mobitela za 1 ili taj za 1 plus ovaj neki za 10kn???
Pa na linku je sve objašnjeno da ne može jednostavnije.
Uz tar. za obitelj 300 i extra mix uzmeš jedan od ovih mobitela:
Samsung S3370 - 1 kn
LG GS290 - 1 kn
Sony Ericsson Cedar - 1 kn
Sony Ericsson Spiro - 1 kn
Sony Ericsson Yendo - 1 kn
i tek tada(kad uzmeš jedan od tih) ostvaruješ pravo da uzmeš drugi mob i to:
LG A140 - 10 kn
Nokia 2220 slide pink - 48 kn
Uz tar. za obitelj 500 i extra mix uzmeš jedan od ovih mobitela:
Samsung S5230 - 1 kn
Samsung S5620 - 1 kn
Nokia X3 - 1 kn
i tek tada(kad uzmeš jedan od tih) ostvaruješ pravo da uzmeš drugi mob i to:
Sony Ericsson Cedar - 10 kn
Sony Ericsson Spiro - 10 kn
Preloša akcija
pa jesu oni ludi, ko ce u tim visokim tarifama uzimati tako bjedne mobitele....
Ima, uvjet je potpis na 24.mj
tnx na odgovoru,ali tamo ne vidim da ima koji uređaji dolaze uz produženje mrak tarife te koje su cijene,pa sam mislio da za Mrak tarifu to ne vrijedi (iako piše za sve tarife).
U planu mi je sad (sutra ili idući tjedan) produžiti Mrak tarifu za još 24 mj. i uzet Desire ili tako neki jak mob. pa bi mi ovako jedan dodatni dobro došao.
Ima li gdje popis uređaja i njihove cijene uz produženje Mrak tarife?
Bijah danas popodne u T-centru i službenica mi je rekla da je simpa paket uz 24mj ugovor na Mrak tarifi. Spomenula mi je neku simboličnu cifru za nekoliko paketa, ali nisam bio zainteresiran, pa ono...
A možeš uzeti i samo simpa broj za 1 kunu.
Ma meni reklo da se bilo koji mobitel može uzeti pa onda taj simpa paket dobiti... ako je mix tarifa onda prva dva, ako je total tarifa ova dva SE simpa izbora!
Znači li to da stiže nešto novoga? Samsung Galaxy II?![]()
![]()
Izgleda ipak ništa od ovih dodatnih simpa paketaBio u par t-centara i kažu da samo vrijedi za one sa popisa ako izabereš, ništa drugo...jadno! Znaći rješavaju se tih 10-tak mobitela pa eto kombiniraju te najjeftinije...
Al opet to nekom dobro dođe kao sekundarni mob ili za uvalit nekom.
Svejedno,jadna im je ponuda i preskupi su.
Ovo su trebali napraviti tako da ne kombiniraju među tih 10-tak (što im valjda višak) nego te uređaje pravilno svima rasporede. Npr., ko uzima uređaj neki uz mix tarifu bira između prvih 5 jeftinijih a ko uzima total S bira između ostalih 5-6 i svi bi bili namireni i zadovoljni! Ovako mi nema smisla jer ako neko na total S uzme s5230 za kunu dobije još simpa paket a neko ako na toj istoj tarifi uzmem možda galaxy S i da nekih 1000 kn (što je za taj uređaj uz bodove), dobije DUH paket iliti osmjeh i pozdrav od prodavača! Nije fer u svakom slučaju i mogli su bolje to namiriti...
Bio u T-Centru i rekli mi da uz produljenje Mrak tarife nije moguće uzet dodatni Simpa paket po povlaštenoj cijeni.
Ako želim taj dodatni mob. moram uzet Extra Mix/Extra Total tarifu,što zasigurno neću.
Bookmarks