Pozz!
Ovako kupio sam 5.1 zvucnike i sve pospajao kako bi trebalo,barem mislim da sam tako uradio!
Problem je slijedeci nikako ne mogu napraviti da mi radi svih 5zvucnika! Najbolje sto sam uspio izvest jest da rade centralni prednji desni i zadnji desni! Josh sto sam primjetio jeste da mi nekad prednji desni dosta glasniji od prednjeg lijevog!!! Blage veze nemam zasto ostali nece!
Pretpostavljam da je zvucna 5.1 zato sto imam one izlaze center, front, rear microfon i ostalo...
Mislim da se radi o cmi8738 c3dx PCI zvucnoj kartici,nije mislim nego jeste 100%
Najcudnija stvar mi je sto nigdje u postavkama zvuka nemam opciju da provjerim sve izlaze na wooferu,jer sumnjam da ne rade svi!!! Zvucnici su svi ispravni, isprobao sam ih sve na jednom izlazu!!!
I da zaboravio sam reci, da kako sam radio sobu razvukao sam kablove kroz citavu sobu ispod parketa,pa sam na kraju stiklao cinch kablo na moje kablo i spajao sve u woofer!
Da li je moguce da su kablovi predugacki pa da radi toga ne pjeva sve kako treba?
Da li moze neko pomoci???

Odgovori uz citat
Bookmarks