Zvucnu odaberes u windowsima tamo u control panelu koju ces koristiti, tako da u bios ne moras ulaziti...
Ne mogu nikako riješiti problem sa zvučnicima.Resetirao sam Windovse,instalirao drajvere,stalno mi pokazuje nekakvu grešku tipa "devajs menadžer".izgleda kao da ima problem na matičnoj ploči,zanima me kako da u biosima isključim opciju zvučne kartice i stavim novu.ili ako netko ima savjet da mi kaže.
Zvucnu odaberes u windowsima tamo u control panelu koju ces koristiti, tako da u bios ne moras ulaziti...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
...imaš novu karticu ili integrirani zvuk - ljudi moji dajte više informacija - resetirao ili reinstalirao???
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ajd smatram da si na xp-u
idi u control panel >system> kartica Hardware > Device Manager
i pogledaj jel ima kakav zuti usklicnik negdje ili mozda je nesto otvoreno i prekrizeno crvenim X???
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
A ako je otishao chip od zvuka na samoj plochi, onda ti (ako je garancija istekla) nema druge nego kupiti kakvu zasebnu zvuchnu karticu. Za najosnosvnije potrebe, dovoljne su i one zvuchne od cca 50 kn.
U BIOS-u onboard sound disable-ash, ubacish zvuchnu, instalirash drivere i...pichish.![]()
hvala nadam se da će pomoći pomoći,
Bookmarks