ovako,prije par mjeseci pokvarila mi se maticna ploca tako da sam uzeo novu i morao sam uzeti ram memoriju isto,tu gdje sam uzimao odmah su mi je i ugradili,al nakon mjesec dana pojavi mi se neka greska prilikom rada racunala,nesto kao da je pojavila se greska na novom softveru ili hardveru pa da ugasim i ponovo pokrenem racunalo,i to sam ucinio,ali nije rijesilo problem vec prilikom pokretanja umjesto da mi se pojavi ono Windows XP,pojavilo mi se da ga pokrenem u safe modu i jos par opcija,svaku od njih sam probao ali ne radi,samo ga resetira i opet isto,pa sam stavio svoj XP instalacijski(system) cd i stavio prvi but da je cd,kad sam preko cd-a formetirao hard,jer nisam mogao samo popraviti sistem,pojavio mi se plavi zaslon i pise da je pojavila se greska i da se morao ugasiti i ponovo pokrenuti,pokusao sam ponovo al opet isto,pa sam stavio drugi hard disk ali isto plavi zaslon i ista greska,pa sam hard stavio u drugi racunalnik i instalirao sistem,na drugom racunalu rade oba hard disk-a.
Ako neko zna rjesenje mog problema molio bih ga da pomogne

Odgovori uz citat
Bookmarks