...e da imam ovakva dva puna para,pustio bih da se h..eju kolko hoče....
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
...e da imam ovakva dva puna para,pustio bih da se h..eju kolko hoče....
ova slika me podsjetila na one male peseke kaj se jebu neprekidno.... to je da umreš od smjeha
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
mogli bi malo i o temi, ha chelavi?
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Može, kreni
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
pa to mi je o.k.....ali neki ljudi ne vole gumice.....heh
...dobro da ti je OK...nek bude i drugim mladim curama...i u pogon.........zaštita je važna ,pogotovo kad sam videl onu anketu....
![]()
Važan je prije svega izbor gumice.
Ja uvijek izaberem "sa gumicom" a ne "bez"![]()
pa da ali ti si pod ljude po svemu sudeći svrstala samo muške. neke ljudice ne vole gumice a da vidim daljePoslao: andrea
pa to mi je o.k.....ali neki ljudi ne vole gumice.....heh
dobar grah daleko se čuje
nije istina, ja primjerice ne volim s prezervativom ( da budemo pristojni), ali nema šanse da bi to napravila bez njega, to samo s dečkom s kojim sam jako dugo. ovak, nema šanse. toliko boleština ima tak da si to ne želim priuštiti....
ja sam uvijek otvorena, i kažem što mislim. pa eto.koliko god vi mislili da je to preotvoreno![]()
u današnjem svijetu ima itekako previše razno raznih spolnih bolesti koje ti mogu zapaprit život, prema tome treba koristiti kondom pogotovo ako nemaš blage veze s kime đipiš u krevet,
ali ako si u vezi, i ako nitko okolo ne šara onda je ok bez kondoma
a pod razno raznim bolestima najviše se govori o HPV, ima ih više vrsta, i kada se jedanput navučeš na to .....ne znam kak se toga riješit, imaš ga cijeli život, barem sam tako čitao o tome.
prema tome kondom glavu čuva![]()
Kondom je very OK, meni pomaže da cijela stvar puno duže traje. Svojevremeno smo koristili plodne i neplodne dane u kombinaciji s kondomom. stvarno je bilo nezgodno s jednom gospođicom što ona nikako nije trpila kondome.
Olinol meni je Kondom NO.1 kao sredstvo za safe sex.
Jedan moj znanac kaže da je njemu siguran sex petkom jer je tada siguran da mu žene neće dati odjebeni_u.![]()
Plodni dani? Kaj smo u srednjem vijeku?![]()
and Mr.ČČČelavi is back!!!
ljudi koji ne vole gumice zasigurno vole bebe.. hehe
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
a jel ti voliš gumice ili bebice?
btw kad ćeš stavit sliku da te vidimo?
Da...sliku *slin slin*![]()
uz nogu sinko![]()
amateri ..
na kajzerici (kajzer štrase-frankfut) ti obuku dva pa da vidim ko će koga. ovo je dejčji vrtić![]()
nauči ih nered
Pa nego di ću ga držat?Poslao: andrea
uz nogu sinko![]()
![]()
pa oko noge pretpostavljam....znaš šta kažu za ćelave...![]()
![]()
evo vam vaše kabanice
![]()
![]()
...greenpeace je uvijek znao prave stvari.......
nikad čula![]()
Bookmarks