dali za Nokiu 7650 vrijedi dial up connection tutorial koji je na ht-ovoj stranici za nokiu 8310?..da li je to connection preko IR-a?
gdje ima za kupiti data kabel za nokiu 7650?
dali za Nokiu 7650 vrijedi dial up connection tutorial koji je na ht-ovoj stranici za nokiu 8310?..da li je to connection preko IR-a?
gdje ima za kupiti data kabel za nokiu 7650?
s-Tay t-Uned
Ne postoji data kabel za 7650, možeš ga povezati sa PC-em preko IC-a ili Bluetootha.
Zadnji uredio Vader : 10-01-2003 u 21:09
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
kabel postoji (ali trebate vidjeti 7650 prikljcenu na njega...fuj..kao prometna nesreca na autoputu bec-graz i scene na hitnoj poslije ;-)
Naravno da postoji kabel, servisni, za komunikaciju sa servisnim programom. Nikakv drugi kabel ne dolazi od nokije, sve ostalo spada u hakeriranje jer su komunikacijski kontakti sakriveni od korisnika i on ih ne treba (i ne smije) koristiti.
Zaboravih reći da nokijina bluetooth kartica nije baš jeftina, navodno sa ostalima ne radi baš dobro, pa mislim da je spajanje preko IC-a odličan izbor.
Nego, daj ostavi sliku ili bar link ako imaš da vidimo kako izgleda taj kabel, da se malo nasmijemo![]()
imam filmic o tome kako se otvara i spaja ...cek da potrazim link...
u medjuvremenu uzivajte u slici kako je to karikirao jedan poznati unlcoker
![]()
http://eh.student.utwente.nl/~landy/...0_Assembly.zip
http://eh.student.utwente.nl/~landy/...isassembly.zip
svaki po 14 MB
nego, user:mobile pass: elibom
eto.....
mozete mi molim Vas odgovorit na pitanje..
s-Tay t-Uned
U čemu je problem, što će ti wizardi kad je sve full jednostavno, ručno kreiraj novu vezu, ako se spajaš preko GPRS-a broj za biranje je *99#, primary DNS je 10.12.0.1 (za cronet), secondry ostaviš nule. Spajanje izvedeš preko IC-a s tim da moraš aktivirati medem na 7650, a ne standardni IC i onda ti ga komp kuži kao modem. Ako ti komp ne kuži mobitel kao modem imaš na CD-u program s kojim ga ručno instalitraš, ako nemaš CD skini program s nokijine stranice, velik je oko 3 MB.
Vidio sam sličnu sliku, ali taj kabel, tj. način spajanja se isključivo koristi za unlock telefona i komunikaciju sa servisnim programom kako sam već prije rekao.
Bookmarks