Pozdrav ekipo!
Kupujem Multimedia player i nakon dosta proučavanja do sada nekako sam najbliže da kupim Mede8er MED500X i praktično sam ga skoro kupio kad sam slučajno na netu sam naletio i na ovaj EMTEC-ov model: EMTEC S800H, ali za njega nisam niti siguran da ga ima na hrv. tržištu za kupiti (i po kojoj cijeni?).
A i da ga ima, da li se isplati, odnosno kakav je uređaj s obzirom na cijenu.
Konkretno, EMTEC mi je dizajnom ljepši i sprijeda ima mali zaslon u boji, a za Mede8er-a sam pročitao samo sve najbolje, da čita daleko brže i bolje od svega trenutno na hrv. tržištu, s novim firmware-om i BD ISO fajlove!
Ima novi Realtek RTD1073DD procesor koji je bolji i od onog Sigminog SMP8643 koji je ugrađen u Popcorn Hour C-200 ili onog ugrađenog u WD TV Live (Sigma SMP8655).
Svakako mora biti player koji nudi mogućnost ugradnje HDD-a, a to recimo ispunjavaju Popcorn C-200 (koji umjesto HDD-a može ugraditi i BD player) i Mede8er, ali Mede8er je daleko jeftiniji (svega cca 200 kn skuplji od WD TV-a) i po recenzijama bolji. Znači neki WD TV mi niti ne dolazi u obzir.
E sad, u zadnji čas mi se slučajno pojavio i gore navedeni EMTEC koji ima ugrađen i TV tuner te shodno tome i snimanje TV programa na ugrađeni disk, što ovi nemaju.
Dakle, moje pitanje je - ima li nešto dobro poput Mede8er-a, a da ima i snimanje TV-a, odnosno ima li takvo što za kupiti kod nas i po kojoj cijeni?
Tnx!
P.S. evo i recenzije Mede8er-a: http://hdtelevizija.com/2009/12/12/r...med500x-video/

Odgovori uz citat

Bookmarks