...98% je flat kabel u pitanju...nema što drugo biti, osim ako mobitel nije bio u doticaju s vodom, ali onda ne bi radio ni kada je zaklopljen...
Bok ekipa, imam problem s navedenim mobitelom.
Naime kad ga palim ako je slider zatvoren uredno se upali, vidim sliku i sve, no kad ga raširim da bi utipkao pin slika na lcd-u je zamrznuta i ne vidim što radim iako se čuje zvuk tipki, očigledno je da mobitel radi. nakon što ga opet zatvorim(sklopim), opet sve radi.
Ako ga palim dok je rastvoren opet nemam slike, međutim onda je niti ne dobijem kad ga zatvorim, nego tek ako ga opet palim dok je skopljen.
Probao sam flashat firmware, nije pomoglo. Jel problem u flat kabelu?
Pa eto ako je netko imao sličan problem ili ima kakvu ideju nek slobodno napiše.
P.S. Sorry ako naziv teme ne odgovara problemu.
...98% je flat kabel u pitanju...nema što drugo biti, osim ako mobitel nije bio u doticaju s vodom, ali onda ne bi radio ni kada je zaklopljen...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Vodu nije ni primirisao!
može li mi netko pomoći, na samsungu u900 ne radi mi tipka na dodir, točnije rečeno radi mi tipka ali nema nikakvih ikona na njoj; ima netko sličan problem ili neku ideju što je u pitanju?
Hvala unaprijed!
hvala! a kako mogu doć do tog dijela? mogu li ja uopće to sam popraviti ili moram nositi na servis?
ne bi trebao bit problem to sredit (ako si malo vjest u takvim stvarima). Mozes na ebayu najjeftinije, a ak bas nemres, zovi servis i pitaj kolko dodje izmjena flat kabla
ja mislim da su kontakti u pitanju, jer kad je zaklopljen sve radi, a kad ga izvučem tach radi ali ne i ikone...probat ću sam imao sam i veće zahvate(imam 15 godina)
IImam jedan problem isto na temu ovog mobitela pa da neradim neki novi post...ovako, meni touch pad radi i sve, ali mi se ikonice jako slabo vide, pokusavao sam ih podesiti brightness i sve, ali isto je, jedino ako stavim malo jacu boju tipa crvena zuta, onda se malo bolje vidi, ali i to je slabo, ne onako kako bi trebalo...i drugi problem mi je da kada me netko zove nema nikakvog zvuka niti vibracije, ali zvucnici mi rade, jer sam pokusava pustat muzike i sve super radi, ali kada me netko zove nista samo mi zasvijetli i to je to...pa eto ja bi molio ako je netko imao slicni problema ili zna rijesenje moga problema da mi pomogne![]()
any possible solutions
Bookmarks