Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 12 od 12
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    rip..N96 i ajfon 4
    Operater
    098-091
    Godina
    40
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.688, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Media player-pitanje

Posto sam svoj dvd poklonio(sebi sam mislio kupit novi) sad sam malo poceo kopat po netu sta bi kupio i tak sam naletio na ovo- http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1022416
    cijena je vise manje kao za neki "normalni" dvd i sad mislim da bi mozda to kupio. na dvd-e sam prestao przit filmove vecinom mi se sve vuce po hardovima a ono sta imam na njima ako bi gledao mogu ubacit u komp pa pogledat tako da bi mozda sad isao na tu varijantu da probam. znam da ako ocu kvalitetu treba puno vise potrosit al ja sam razmisljao o nekoj max granici 1500 kn a kad sam naletio na ovo malo sam se zamislio
    nisam jako dugo pratio sta ima na trzistu zato bi htio neki savjet il konkretno sta uzet i sta pripazit. ili mozda ipak kakav dvd(netreba bluray)
    ono sta mi je bitno je da ima usb,podrzava dosta formata i hdmi
    pozz

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    rip..N96 i ajfon 4
    Operater
    098-091
    Godina
    40
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ipak sam se predomislio i uzet cu dvd-player. pa ako mozete pohvalit neki koji ste koristili ili ga imate ili jednostavno znate da valja. bitno je znaci i dalje da ima usb,hdmi i podrzava vecinu formata slike i titlova

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cemu dvd??
    Iako ako bas trebas dvd,pioneer preporucam..odlican upscaling,cita naravni sve osim mkv-a,iso fajlova itd..imam top model i nemam zamjerki..vjerujem da niti o i jeftiniji nisu po pitanju videa nista losi..pa pitanju nekih audio stavki znam da jesu,ali to je tebi mislim manje bitno..
    Na tvom mjestu bi uzeo neki blu ray sa dobrom podrskom za mkv..dvd je proslost..nema to sada smisla kupovat..lg ima dobrih takvimhmodela..
    Ja imam panasonic,odlican je..podrska za 3d super sd podize,hd standardno odlican..ali mi ne podrzava stikove na ntfs formatirano..koma..mozes zaboraviti na 720i1080p..
    Zato sam nedavno sam kupio i media player tvix dvico s1 duo..strasna stvar..cita apsikutno sve,j
    Iznimno brz,tiho radi,odlicna izrada...ako puno skidas sa neta,ipak naj izbor..sam dvd trenutno ne bi nikako uzeo..

Sent from my Desire HD using Tapatalk

4. 'Hvala' kaže:

Rus

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    rip..N96 i ajfon 4
    Operater
    098-091
    Godina
    40
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa mislio sam dvd jer tesko da cu kupovat br film i gledat ga,to skinem sa neta makar je jos većina toga sta skidam u divix formatu(jedino film koji mi bude dobar skinem u HD-u). Al koliko sad čitam po netu ako je bas dvd tesko da će preko USB-a vrtit hd film. Od media player-a sam odusta najvise radi tog sta nema "ladicu" a mali ima dosta crtica po dvd-ima(i ja filmova iz dana dok sam sve przio). Znam da mi za to sve može komp služiti al neda mi ga se palit samo zbog toga

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kakvu ladicu?? Za hard ili DVD?jer ima i jedno i dr ali to su skuplji modeli..
    Predlažem lg BR player koji čita DVD/br+Mkv(720p,1080p)
    Cca 1500kn ne znam napamet..best buy,dobre je kritike pokupio..

+ne znam niti jedan DVD player da pusta full HD preko usba..

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    rip..N96 i ajfon 4
    Operater
    098-091
    Godina
    40
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nislio sam na dvd "ladicu"
    znaci ipak BR player onda moram uzet. uzet cu ja hard sa sobom u trgovinu pa zajedno probat oce ucitat sa njega il ne
    hvala na pomoci

EDIT

mislim da sam odlucio za lg bd 570,pobrao je dobre ocjene na hd televitiji . hvale i 390 al ga nema vise za kupit kod nas osim u jednoj trgovini po nabava.net(i cijena je malo divlja)
    Zadnji uredio Rus : 29-01-2011 u 15:04

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovdje svakako nije lako za udijeliti savjet jer argumenata ima i za DVD ili BR DVD, ali svakako i za Media player.

Moj prijedlog ide Media playeru.

Razlozi za su svakako izbacivanje optickih medija iz upotrebe. Navedeno ima vise prednosti. Prvo, sama kupnja medija predstavlja dodatni trosak (cijena medija je danas zanemariva, ali ipak nesto kostaju). Nadalje, mediji zauzimaju mjesto za sto ne vidim pravoga razloga i njihovo kreiranje i snimanje traje dulje od prebacivanja sadrzaja sa diska na disk. I zadnji i po meni najbitniji razlog jest trajnost medija, odnosno trejnost podataka koji su snimljeni na medij. Ako se snima u kucnoj radinosti (na optickim uredjajima koje najcesce imamo u svojim racunalima) ocekivana trajnost podataka na mediju je 3 - 5 godina (uz opasku da su mediji podlozni ostecenjima i da je njima potrebno rukovati sa paznjom).

Radi svega navedenoga smatram da je media player kvalitetnije rijesenje. Kupnjom ovakvoga kvalitetnijega uredjaj dobivate mogucnost reprodukcije svega sto se od formata moze naci na trzistu (cak ISO image - a DVD - ova uz punu menu funkcionalnost ili mkv file - ova). Pored navedenoga ovi uredjaji samo citanje i reprodukciju odradjuju puno tecnije u brze od vecine DVD playera, sadrzaj je dostupniji i izmjena sadrzaja je brza i tecnija. Obicno su bolji uredjaji opremljni hrpom izlaza i ulaza tako da ih je moguce uglaviti u bilo kakav audio ili video sustav koji posjedujete. Interni disk nude mnogi proizvodjaci, takodjer i ethernet i wireless mogucnosti.

Svakako prije kupnje bacite oko na sljedece uredjaje:

1. Mede8er x500
    2. DviCo (Slim ili N6600)
    3. AC Ryan

...i procitajte sljedecu temu:

http://cafe.mobil.hr/threads/67156-K...)-media-player

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    rip..N96 i ajfon 4
    Operater
    098-091
    Godina
    40
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nekako sam se najvise namjerio na BR player zbog toga sta nemam potrebe palit komp nego sve sa prenosnog harda mogu pustit(i mkv file) plus dvd-e sa crticima od malog isto sibnem unutra i odmah krece dok ako uzmem medya player onda za pustit sadrzaj sa dvd-a moram komp palit. Smogovac je rekao da postoje media pl u koje je umjesto harda moguce ugradit dvd ili BR rom al to mi je vec van predvidjenih novaca makar je prjedlog isto odlican... "ogranicen" sam sa novcima koje cu za to dat jer tu je ipak i zena i mali a BR mi nekako ipak vise djeluje kao all in one za moje potrebe i zelje...
    hvala na pomoci!

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Rus Pregledaj post
    nekako sam se najvise namjerio na BR player zbog toga sta nemam potrebe palit komp nego sve sa prenosnog harda mogu pustit(i mkv file) plus dvd-e sa crticima od malog isto sibnem unutra i odmah krece dok ako uzmem medya player onda za pustit sadrzaj sa dvd-a moram komp palit. Smogovac je rekao da postoje media pl u koje je umjesto harda moguce ugradit dvd ili BR rom al to mi je vec van predvidjenih novaca makar je prjedlog isto odlican... "ogranicen" sam sa novcima koje cu za to dat jer tu je ipak i zena i mali a BR mi nekako ipak vise djeluje kao all in one za moje potrebe i zelje...
    hvala na pomoci!
    Da...ima Popcorn par modela u koje ide i DVD ili BR player 3,5 incha, ali to definitivno nije jeftino rijesenje.

Ako vec razmatrate BR player, onda svakako savjetujem da pogledate Oppo playere, vec par godina imaju najvise ocjene po bilo kakvim ozbiljnijim recenzijama i site - ovima koji se ozbiljno bave HIFI jem. I sam sam posjedovao njihov DVD player i mogu potvrditi sve pohvale koji idu tim playerima:

http://www.oppodigital.com/

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

11. 'Hvala' kaže:

Rus

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da mu je oppo van budzeta
    Ne moze svaki br vrtiti Mkv,niti ntfs formatirane hardove i stickove..zato sam radi svestranosti lg predložio..ovako napamet ne znam model..
    Ali ponesi hard u dućan i vidi

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    rip..N96 i ajfon 4
    Operater
    098-091
    Godina
    40
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobar je oppo po ovome sta pise al to ce mi mali morat kupit kad pocne radit posto ja sad trosim vecinu na njega onda ce on na mene kasnije
    skinut cu jos dva tri hd filma,divix-a ima od prije pa tamo probam dal ce radit kako spada jer vecinom mi je materijal sa istog mjesta

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    rip..N96 i ajfon 4
    Operater
    098-091
    Godina
    40
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kupio sam na kraju LG bd570 i zadovoljan sam. cita sve sta sam za sad "pustio" u njega,slika i zvuk su odlicni(hd materijal)upscaling sa dvd-a isto ljepo radi,preko mreze picim sa laptopa il spojim hard na usb pa sa njega(jedini minus mi je sta se usb prikljucak nalazi sa prednje strane iza maske). radi rutera(wireles) 1080p malo steka jer ocito ovaj sta se dobije od t-coma ne podrzava toliki prijenos podataka(tako sam nasao na netu) al preko zice ide glatko.
    uglavnom ako neko misli uzet bd player a nemoze se odlucit moja preporuka ide za ovaj
    pozdrav

EDIT-sad gledam neke divix-e pa mi se cini kao da i sa njima radi upscaling-vise manje kao da je dvd mi izgleda
    Zadnji uredio Rus : 13-02-2011 u 21:30

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Win 7 media player i .srt titlovi
    By informer in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 12-11-2009, 20:05
  2. Media Player skin
    By DomagojX in forum Općenito
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 29-09-2007, 01:48
  3. Media Player za k700i