Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 43

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Oprez prilikom potpisivanja ugovora s VIP-om

Otvorio sam novu temu jer smatram da će ovako imati većeg odjeka a želim ljude upozoriti na svoje iskustvo tako da znaju u što se upuštaju prilikom potpisivanja ugovora, pogotovo onih dugotrajnih (24 mjeseca) koji se sada posebno reklamiraju (sve za mene -50%)

Dakle ja sam u 8 mjesecu potpisao ugovor na 24 mjeseca, sve za mene 250. Tada je bila ponuda u kojoj je do kraja godine pretplata bila snižena za 50%. U uvjetima korištenja pisalo je da se nakon 6 mjeseci može mijenjati tarifni model. Računao sam da ću 2 mjeseca morati plaćati puni iznos pretplate a nakon toga se prebaciti, uz nadoplatu, u tarifni model 150 (koji mi i inače po potrošnji odgovara ali zbog jeftinijeg mobitela sam u startu i potpisao 250).
    PROBLEM se sastoji u tome što u uvjetima korištenja piše da VIP zadržava pravo promjene istih, ali to nitko zbilja ne očekuje, zar ne?
    E pa, VIP je promijenio uvjete korištenja tako da se tarifni model pod kojom sam potpisao ugovor može promijeniti tek nakon 12 mjeseci a ne nakon 6 (vrijedi za tarife Sve za mene 250, Sve za mene 400 i Sve za mene 600).

Želim upozoriti ljude da u svoje kalkulacije i razmišljanja uključe i činjenicu da se uvjeti korištenja zbilja mijenjaju. Mene će npr. ta činjenica zasad koštati 600 kuna! Tko kaže da VIP neće promijeniti pred kraj prve godine moje pretplate uvjete korištenja tako da ne mogu mijenjati tarifni paket tijekom cijelog trajanja ugovora i uzme mi 1800 kuna više nego sam planirao? Nemoguće? Vidjet ćemo...

Ono što je najgore je to da imam osjećaj da to nije niti malo slučajno nego dapače smišljeno. Spuštena je cijena na popularan telefon (HTC Desire), navukli su ljude, a nakon toga mjenjanjem uvjeta im izbili popriličnu svotu iz džepa. Kao da nije dovoljno to što su ljudi koji su se ranije vezali na dugotrajne ugovore popušili akciju -50% zauvijek.
    Bravo VIP, jedva čeka da te se riješim...

Post je malo poduži, nadam se da će ga ljudi ipak pročitati i da će im biti od koristi. A malo sam se i morao izventilirati...

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...iskreno - ne vidim tu nikakav problem...uvijek se navodi da do promjena može doći, bilo kod mobilnog ili fiksnog operatera ili banke i sl. ...a to što si ti tako kalkulirao zbog skupljeg telefona - tvoja greška...

...ja sam i na t-mobile i na vip pretplati i dosta se toga promjenilo u ove tri godine koliko sam na pretplati - ali me ništa nije razočaralo...izbora bar ima, pa tko kojeg voli nek izvoli...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

3. 'Hvala' kaže:

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ima wildboy pravo. Radio si račun bez krčmara i sad se žališ. Nije problem u VIP-u, nego u tebi. Računao si na nešto što ti nitko nije obećao. Dapače, ako imalo pratiš situacija u mobilnim mrežama mogao si vidjeti da se tarife mijenjaju svako malo i da je tvoje očekivanje da se ništa neće promijenit vrlo naivno. Sad si naučio nešto više u životu, a svaka škola u životu se plaća.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

5. 'Hvala' kaže:

1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    nexus 4
    Operater
    tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    2.436
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.436, Nivo: 11
    Bodovi: 2.436, Nivo: 11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...tko neplati kurvu plati doktora!!!!
    ...sta si ti mislia da ce ti vip dat da ih zajebes, daj nebudi smjesan, sta si potpisa to ce ti se naplacivat narednih 2god dana a tebi ako nepase onda sljedeci put kupi mob na 36 rata i pribaci se na VIPme.

7. 'Hvala' kaže:

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da je ovaj potez Vip-a bio smišljena navlakuša i to je ono što me najviše živcira. Jer zašto onda nemaju sve tarife isto vrijeme prije nego se može mijenjati tarifni model?
    Budimo realni, tko zbilja očekuje da će mu operater mijenjati uvjete korištenja? Pogotovo na način da ga ovako odere?
    Tarife se stalno mijenjaju, to je istina ali uvijek na način da se korisniku ponudi bolja usluga.

Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Camaris Pregledaj post
    Budimo realni, tko zbilja očekuje da će mu operater mijenjati uvjete korištenja? Pogotovo na način da ga ovako odere?
    Da budimo realni, oni na nama žele zaradit i poslužit će se svim mogućim trikovima da to ostvare. Tko god misli drukčije velika je naivčina.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

10. 'Hvala' kaže:

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja nisam nimalo naivna osoba. A oni bi na meni zaradili kako god da okreneš. I zaradili bi još i više da nisu napravili ovakav potez jer sam namjeravao na Vip prebaciti i ženu. Ali s firmom koja radi ovakve stvari ne želim imati posla.
    Mrzim općenito firme (mobilni operateri, banke...) koje računaju na skrivene troškove pomoću kojih će dodatno oderati ljude. A ovaj trošak su jako dobro sakrili! Toliko dobro da u početku mog ugovora nije ni postojao.
    Usporediti ću svoj slučaj s dizanjem kredita kod banke koja ima namjeru postupiti kao Vip. Ponude u akciji nisku kamatu koja privuče ljude a u startu računaju kada privuku određeni broj ljudi da će kamatu podignuti jer ugovorom na to imaju pravo. Da li je to prevara?
    Kao da nije dovoljno sranje da mi koji smo se prije obvezali ugovorom možemo samo sa zavisti gledati kako sada nude istu uslugu za -50% a nama još uvale novi trošak. Kad se sve uzme u obzir mislim da je to vrlo bezobrazan i smišljen potez. Naime, kada sam se kod SZK raspitivao o novim uvjetima korištenja službenica mi kaže "pa Vip se morao nekako zaštititi da svi ne spuste tarifne modele i pređu na tarife sa -50%"!!! Da, to bi bilo stvarno strašno, dopustiti korisnicima da budu zadovoljni i time ih zadrže na duži rok a ne samo na obvezno trajanje ugovora!

Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ja nisam nimalo naivna osoba. A oni bi na meni zaradili kako god da okreneš. I zaradili bi još i više da nisu napravili ovakav potez jer sam namjeravao na Vip prebaciti i ženu. Ali s firmom koja radi ovakve stvari ne želim imati posla.
    Mrzim općenito firme (mobilni operateri, banke...) koje računaju na skrivene troškove pomoću kojih će dodatno oderati ljude. A ovaj trošak su jako dobro sakrili! Toliko dobro da u početku mog ugovora nije ni postojao.
    Usporediti ću svoj slučaj s dizanjem kredita kod banke koja ima namjeru postupiti kao Vip. Ponude u akciji nisku kamatu koja privuče ljude a u startu računaju kada privuku određeni broj ljudi da će kamatu podignuti jer ugovorom na to imaju pravo. Da li je to prevara?
    Možeš ti sebe zavaravat, ali suoči se sa činjenicama i vidjet ćeš da si vrlo naivna osoba, bar kad su u pitanju ugovori.
    Skoro svi koji to mogu, a banke pogotovo mijenjaju uvjete kako god njima paše. U svakom ugovoru o kreditu obavezno piše da banka ima pravo promijenit klauzulu i banke vrlo često mijenjau kamate i to obavezno na više. A akcije za privlačenje naivaca? Dovoljno je pogledat televiziju, povoljnih kredita koliko god te volja. Sjeti se samo kako prolaze oni koji su kredit vezali uz švicarski franak, koji je tada imao povoljniji tečaj nego euro. Troškovi koje sad imaju bili su skriveni i to u potpunosti. Vjeruješ da bankari nisu znali da će franak skočit i da će oni pritom dobro zaradit?
    Shvati da te svi nastoje iskoristit i da to što si ti shvatio da su te oderali za njih nema nikakve veze, još uvijek je dovoljno onih koji nisu shvatili. A kad odeš kod nekog drugog shvatit ćeš da su svi isti i da možeš jedino birat tko će te derat.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Svježe registriran Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Bodovi
    1.372
    Nivo
    8
    Bodovi: 1.372, Nivo: 8
    Bodovi: 1.372, Nivo: 8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zarest Pregledaj post
    ...tko neplati kurvu plati doktora!!!!
    LOL točno to

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na zalost ljudi su skloni kratkom pamcenju! Danas vecina bruji kako da uzmu iPhone i 50% na 24 mjeseca. Siguran sam da ce ih nakon par mjeseci pisati hrpa kako ovo kako ono im smeta, ne valja,.... Naravno da ce ti isti ljudi nakon 24 mj. kad im prodje ova pretplata potpuno jednako nasjesti na neku JOS BOLJU I POVOLJNIJU PONUDU, zaboravivsi sve probleme prije godinu i vise!
    A na to operateri i racunaju tako da mogu reci sto smo trazili to smo i dobili!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Camaris
    Ja bih rekao da se ovdje radi o dva lukava tipa, pa tko ce koga zajebati, tebi jer si isao s namjerom vec unaprijed da smanjis tarifu a VIP da te ulovi u zamku povoljen kupnje telefona. Na zalost VIP je pobijedio!

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da je 10aLEX dao najtočniji opis situacije. Ja sam ovom temom imao 2 cilja, prvi da upozorim ljude na činjenicu da računica koju danas prave već sutra može biti nevažeća (prateći dosada operatere nisam primjetio da je netko ovako očito promijenio pravila da zajebe svoje potrošače, neka netko navede primjer ako zna). Još jednom ću ponoviti, malo tko zbilja očekuje promjenu uvjeta korištenja na ovakav način. Drugi cilj je bio da se malo ispušem. Drugi cilj sam postigao, za prvi se samo mogu nadati da je uspio.

A što se tiče namamljivanja ljudi s predumišljajem da ih kasnije ovako odereš siguran sam da u kaznenom pravu postoji pokoji paragraf o tome (bar u zakonima neke uređenije zemlje ako ne naše).

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da je 10aLEX dao najtočniji opis situacije. Ja sam ovom temom imao 2 cilja, prvi da upozorim ljude na činjenicu da računica koju danas prave već sutra može biti nevažeća (prateći dosada operatere nisam primjetio da je netko ovako očito promijenio pravila da zajebe svoje potrošače, neka netko navede primjer ako zna). Još jednom ću ponoviti, malo tko zbilja očekuje promjenu uvjeta korištenja na ovakav način. Drugi cilj je bio da se malo ispušem. Drugi cilj sam postigao, za prvi se samo mogu nadati da je uspio.

A što se tiče namamljivanja ljudi s predumišljajem da ih kasnije ovako odereš siguran sam da u kaznenom pravu postoji pokoji paragraf o tome (bar u zakonima neke uređenije zemlje ako ne naše).
    Možda ti je promaklo, ali konkretni opći uvjeti poslovanja kao skup ugovornih klauzula su promjenjivi. Tako je to utvrdio vip kao njihov sastavljač. Znači promjena istih je dopuštena, a gledano sa strane vipa i poželjna. Nema tu ništa podlo, nemoralno ili nepravedno.

Ušao si u ugovorni odnos kalkulirajući kako ćeš profitirati naknadnom izmjenom istog, da bi se ispostavilo da to sada ne možeš učiniti onako kako si zamislio. Nisi li ti ta strana ugovora koja je „nepoštena“?

Ovo drugo „namamljivanje ljudi s predumišljajem...“ je samo tvoj opis situacije u kojoj si se našao. Takva kvalifikacija ne postoji u kaznenom zakonu, jednostavno zato jer se time bavi jedan drugi zakon i druga grana prava, a čitava nastala situacija je za svako kontinentalno pravo legalna, dopuštena i oportuna.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran31 days registered5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    N 6310i ; se x10,v8 moto
    Operater
    bonbon; simobil;o2
    Godina
    45
    Bodovi
    5.841
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.841, Nivo: 18
    Bodovi: 5.841, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a cuj
    nitko te nije tjerao da potpises ili su te s puskom natjerali na sva za mene 250?
    nisu naravno.....
    ti si mislio zeznut cu ja vip(da da hoces hoces-uzet jeftinije mob,platit par racuna pa nazad na szm150-kako da ne)
    ali jos se nije rodio koji je bilo kojeg operatera zeznuo.....
    uostalom sami krojimo svoju sudbinu
    ti si procitao sto pse i pristao si na promjene -i tko je sad kriv?
    vip sigurno nije
    mislis da su drugi operateri bolji?

zato je prepaid zakon-a mob kupim na crnjaka i uzivam i ne opterecujem se nikakvim ugovorima......
    inace palac gore za vip-vec 9 godina nisam imao niti jedan problem sa vip-om

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2007
    Bodovi
    3.601
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.601, Nivo: 14
    Bodovi: 3.601, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Camaris, krivo si shvatio, u ugovoru koji si ti potpisao u uvjetima je bilo navedeno da se tarifa moze promijeniti nakon 180 dana i to i dalje vrijedi za tebe.
    Ova odredba da vip moze mjenjati uvjete korištenja odnosi se na cijelu tarifu i vrijedi od datuma kad je objavljena promjena uvjeta i vrijedi za sve nove korisnike koji potpisuju ugovor od tog datuma nadalje.
    Pozdrav

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dosadan Pregledaj post
    Camaris, krivo si shvatio, u ugovoru koji si ti potpisao u uvjetima je bilo navedeno da se tarifa moze promijeniti nakon 180 dana i to i dalje vrijedi za tebe.
    Ova odredba da vip moze mjenjati uvjete korištenja odnosi se na cijelu tarifu i vrijedi od datuma kad je objavljena promjena uvjeta i vrijedi za sve nove korisnike koji potpisuju ugovor od tog datuma nadalje.
    Pozdrav

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
    Slazem se, cak mislim ak se drasticno promjene uvjeti koristenja da imas pravo prekinut ugovor bez placanja penala, naravno ovo sto si naveo ne bi ulazilo u to, ali svakako oprez kod kalkuliranja kod takvih stvari, mozes racunati samo na ono sto pise...

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.544, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam uzeo sve za mene 400, u 7 mjesecu i fino su mi rekli da nakon 6 mjeseci pređem na tarifu nize i to platim 200 kn, a sad odjednom kao se ne moze, niti su me obavijestili niti ista. Nazove SZK on ko najveci debil ne zna o cem se radi, fino pitam jel moram cekat da mi prodje 12 mjeseci ili mogu nakon 6 mj. prći na nižu on pa znate mislim da ne mozete?? on misli??? Nazvat cu poslje kad se nadam se neko pametniji javi, ako ne, sutra ga raskidam!!

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Kruno_21 Pregledaj post
    Ja sam uzeo sve za mene 400, u 7 mjesecu i fino su mi rekli da nakon 6 mjeseci pređem na tarifu nize i to platim 200 kn, a sad odjednom kao se ne moze, niti su me obavijestili niti ista. Nazove SZK on ko najveci debil ne zna o cem se radi, fino pitam jel moram cekat da mi prodje 12 mjeseci ili mogu nakon 6 mj. prći na nižu on pa znate mislim da ne mozete?? on misli??? Nazvat cu poslje kad se nadam se neko pametniji javi, ako ne, sutra ga raskidam!!
    Vip privatni pretplatnici koji prilikom zaključivanja novog ili produljenja postojećeg pretplatničkog odnosa potpisuju ugovornu obvezu na 12 ili više mjeseci na tarifnim modelima Sve za mene 250, Sve za mene 400 i Sve za mene 600 mogu iz odabranog tarifnog modela prijeći u niži tarifni model po isteku razdoblja od 365 dana od dana zasnivanja pretplatničkog odnosa.
    ...
    Uvjeti korištenja se primjenjuju od 19.11.2010.
    Izvor

Drugim riječima, piši kući propalo.

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa da to sam vidio, ali mene nitko nije obavjestio o tome. Meni je fino receno da imam pravo nakon 6 mj. promjeniti tarifu odjednom ne. Bio sam vec raskinuo na t-mobileovu kada su povecali cijenu obracunske jedinice, to nije isto, al nisu me obavijestili o ovome..

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vipnet d.o.o.
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I ja imam isti problem,takoder potpisano u 7 mjesecu...i isto se sada zalim.jer to je bitna stavka ugovora I o tome me moraju obavijestit.ja bi po tome trebao bit konstantno na njihovoj stranici I pratiti obavijesti I promjene.zalit cu se I hakomu.

Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    iP 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.544
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja nemam ugovor uz sebe, a jel sigurno to stavka u ugovoru, ma mislim to je tako jadno, ne razumijem, koliko god mi t-mob. los.. i bezobrazno skup, oni su me makar obavijestili o obracunskoj jedinic, znajuci da im to ide na stetu..

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dgrgic37 Pregledaj post
    I ja imam isti problem,takoder potpisano u 7 mjesecu...i isto se sada zalim.jer to je bitna stavka ugovora I o tome me moraju obavijestit.ja bi po tome trebao bit konstantno na njihovoj stranici I pratiti obavijesti I promjene.zalit cu se I hakomu.
    ne, to nije bitan sastojak tog ugovora. bitan sastojak svakog ugovora, pa i ovog, je onaj koji taj ugovor čini "posebnim". ukratko to su npr. odredbe o tarifi, trajanju ugovora itd.

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam zvao više puta u SZK i pročitao do zadnjeg slova sve na Vip-ovoj stranici i zaključak je popušili smo. Ja sam se malo ohladio ali ono što me i dalje živcira je činjenica da Vip-u nije dovoljno to što smo se svi generalno zajebali potpisavši ugovore na 24 mjeseca prije -50% akcije i što ćemo istu uslugu plaćati duplo skuplje nego su odlučili da bi bilo prigodno da nam ga zabiju još malo dublje produživši nam rok nakon kojeg možemo smanjiti tarifu na 12 mjeseci. Ponavljam, tko zna da nakon 12 mjeseci njima neće naići ideja da produže taj rok na cijelo trajanje ugovora od 24 mjeseca?
    A fore tipa Vip se mora nekako zaštititi.... ne pušim jer nismo mi ništa profitirali kad smo uzeli mobitele pa da nas sad moraju malo oderati jer u akciji -50% cijena mobitela nije mijenjana.

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valjda je sad jasno da se kalkulacije koje ne ovise samo o vama na duže staze ne isplate. Promjena tarife bi trebala biti mogućost za iznimne situacije, a ne sredstvo za kalkuliranje i jeftinu nabavku mobitela. Shvatili su to iz vip-a pa su promijenili uvjete korištenja za promjenu tarifnog modela na skupljim tarifama.

Drugi put treba promijeniti logiku razmišljanja i probati sa što manjom pretplatom.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    20.517
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.517, Nivo: 34
    Bodovi: 20.517, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam na vip-u već 6 godina na pretplatu imam mobitel usb internet na pretplatu i nemogu se požalitii na vip samo kada potpisujete ugovor trebate detaljnije pitati što vas zanima jer oni samo kažu osnovne stvari.Imao sam par puta 2 puta pritužbe na raćun izvao sam službu za korisnike 7700 i oni su mi idući mjesec vratili što su me zakinili,zato ako imate problema zovite službu za korisnike i napadnite ih trebate biti uporni da bih pravdu dobili.Najviše mi se sviđaju jer se s njima možete dogovoriti a kod tele2 nebih baš rekao.

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Hakiranje N97 bez Hello OX i potpisivanja aplikacije
    By grancigula in forum Symbian S60 rel. 5
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 20-07-2010, 13:51
  2. [S60 3rd] Mogu li se nabaviti aplikacije bez potpisivanja
    By Moby in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 05-06-2008, 11:21
  3. Oprez D900 Lcd !!!!
    By Crumarix in forum Samsung
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 16-07-2007, 15:45
  4. Oprez korisnici 6280!!
    By matrixcore in forum Nokia
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 07-03-2007, 16:04

Bookmarks

Pravila postanja