imaš neki trik da ne potpisuješ, to sam pročitao.. mislim da treba midificirati ROM..
Naime već nekoliko dana tražim free aplikacije, kao što je Rotate Me za N73ME, ali samo nailazim na unsigned apps ili pak na signed, ali ni te ne vrijede.
Sada, jedno možda stupidno pitanje - zar se više ne mogu naći "normalne aplikacije" kakve su postojale do par mjeseci unazad?
Da, zašto se uopće krenulo u signanje aplikacija? BTW imam osjećaj da je lakše pronaći bilo kakav program za PC koji je crackiran od aplikacija za S60, koje su, budimo realni, inferiorne onima na kompjutoru.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
imaš neki trik da ne potpisuješ, to sam pročitao.. mislim da treba midificirati ROM..
Helou...Pogle ovdje. Tu ćeš naći jednostavno riješenje koje NE UKLJUČUJE MODANJE ROM-a tj. barem ne permanentno (znači ne možeš brickati uređaj).
Imaš uputstva kako da: instaliraš većinu nepotpisanih aplikacija i da imaju relativno visoke privilegije, daš potpisanim aplikacijama dodatne funkcije (tipa X-ploreu AllFiles sposobnost) i potpišeš aplikacije odmah na mobu.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ma, čitao sam sve to i onu sticky temu o potpisivanju, ali sve mi je to komplicirano.
Pitao sam jer me zanimalo, postoje li te aplikacije free kao nekada? Samo downloadaš i instaliraš i voila! Gotovo.
Izgleda da ne postoji više IMO. To bad za Symbian. Počinjem razmišljati o prelasku na dummy phone jer me ovo stvarno izluđuje, i ljuti.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Hmmm. Pa uvijek možeš nabaviti certifikat od BinPDA i sam potpisivati aplikacije sa SignSIS-om.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks