ajde dobro onda.
Grad da koji kažu da ga svi koji u njemu žive vole, a putnici namjernici zavole, pa
se uvjek vraćaju u njega. Grad koji probija u srcu zelena strijela (Vrbas) i gdje važi omjer 7:1 (žene:muškarci).
Lijep pozdrav!
![]()
ajde dobro onda.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
jesi to slikao sa svog balkona?....nisam nikada bio tam, možda nas i pozoveš![]()
Ti si uvijek dobrodošaoSamo pripremi stomak za ćevape i pite i ništa ne brini
![]()
ok...možda u proljeće
Kaj tomo, nemreš tu ništa zbariti pa bježiš u banja luku?
zekam se, idem i ja s tobom, a ti Duckzilla nas vodiš van![]()
ooou boy![]()
![]()
![]()
![]()
rade bi u nikaragvu iso ,maker umro od gladi,nek u ta brda
nhf
@gog uzimamo 100eura i u Hi-Life...može Duckzilla?![]()
E super dečki, samo mi javite kad idete, imam jedan paket tamo za poslat na općinu....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mogu ja, mogu ja????
A da se skupi par ljudi pa da se renta bus? Ono, svi u đuture, ko kinezi![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Mislim da nas je premalo za bus, jedan auto nam je čisto dosta, tomo, ti, ja, coma i stane nam još jedan![]()
Pa taman mjesta za taj paket kaj ja imam...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Andre & ja dolazimo privatnim autom (naravno,ako i nas primate)!!!![]()
naravno comu na zadnje mjesto, nisam drugo niti ocekivoIzvorno postao gog
Ti buš u gepek išao ako bude gužva![]()
Nema sta slike su stvarno ljepe! Potpisuju samo ono sto si napisao iznadnjih.
Hehehe...da znate da nije problem iz Zagreba doći ovdje, jedno sat i nešto ako nema čekanja na granici. Isplati se Banjalučanima preko vikenda u Zagreb na izlet.
Mislim da se više isplati obrnuta relacijaNego, kakve su cijene u banja luci kada se izađe van? Ono piva, tequila, kokteli i sl.
...vračaš staru putovnicu na općinu ili?Izvorno postao whiteboy
....to možeš i u kovertu stavit.
Isto k'o i tu, samo što mi imamo bolje pivo - Nektar, imamo bolju klopu (burek, ćevap) i imamo bolje ženske...Izvorno postao gog
Pa ko hoće nek izvoli, ko zna...možda povedete koju u Zagreb?
"ne kudi konja kojeg nisi jahao" (c) stara narodna, tako da ću i ja šutiti dok ne vidim![]()
Bookmarks