Grad da koji kažu da ga svi koji u njemu žive vole, a putnici namjernici zavole, pa
se uvjek vraćaju u njega. Grad koji probija u srcu zelena strijela (Vrbas) i gdje važi omjer 7:1 (žene:muškarci).
Lijep pozdrav!
![]()
Grad da koji kažu da ga svi koji u njemu žive vole, a putnici namjernici zavole, pa
se uvjek vraćaju u njega. Grad koji probija u srcu zelena strijela (Vrbas) i gdje važi omjer 7:1 (žene:muškarci).
Lijep pozdrav!
![]()
ajde dobro onda.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
jesi to slikao sa svog balkona?....nisam nikada bio tam, možda nas i pozoveš![]()
Ti si uvijek dobrodošaoSamo pripremi stomak za ćevape i pite i ništa ne brini
![]()
ok...možda u proljeće
Kaj tomo, nemreš tu ništa zbariti pa bježiš u banja luku?
zekam se, idem i ja s tobom, a ti Duckzilla nas vodiš van![]()
ooou boy![]()
![]()
![]()
![]()
rade bi u nikaragvu iso ,maker umro od gladi,nek u ta brda
nhf
@gog uzimamo 100eura i u Hi-Life...može Duckzilla?![]()
E super dečki, samo mi javite kad idete, imam jedan paket tamo za poslat na općinu....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mogu ja, mogu ja????
A da se skupi par ljudi pa da se renta bus? Ono, svi u đuture, ko kinezi![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Mislim da nas je premalo za bus, jedan auto nam je čisto dosta, tomo, ti, ja, coma i stane nam još jedan![]()
naravno comu na zadnje mjesto, nisam drugo niti ocekivoIzvorno postao gog
Pa taman mjesta za taj paket kaj ja imam...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...vračaš staru putovnicu na općinu ili?Izvorno postao whiteboy
....to možeš i u kovertu stavit.
Andre & ja dolazimo privatnim autom (naravno,ako i nas primate)!!!![]()
Ti buš u gepek išao ako bude gužva![]()
Nema sta slike su stvarno ljepe! Potpisuju samo ono sto si napisao iznadnjih.
Hehehe...da znate da nije problem iz Zagreba doći ovdje, jedno sat i nešto ako nema čekanja na granici. Isplati se Banjalučanima preko vikenda u Zagreb na izlet.
Mislim da se više isplati obrnuta relacijaNego, kakve su cijene u banja luci kada se izađe van? Ono piva, tequila, kokteli i sl.
Isto k'o i tu, samo što mi imamo bolje pivo - Nektar, imamo bolju klopu (burek, ćevap) i imamo bolje ženske...Izvorno postao gog
Pa ko hoće nek izvoli, ko zna...možda povedete koju u Zagreb?
"ne kudi konja kojeg nisi jahao" (c) stara narodna, tako da ću i ja šutiti dok ne vidim![]()
Bookmarks