Dakle, sve je pocelo prije jedno mjesec dana, kad sam upalio jednu igru, i GameCenter me "prijavio" Da kakti nemam account. Onda sam napravio account za gamecenter (iako sam ga imao...), i onda sam se izlogirao sa GameCentre-a, i ponovo ulogirao (stari i "novi" account su identicni, isti pass, mail adresa, ma sve...). No, pocelo mi je smetat to sta npr, kad bi upalio igru, ulogirao se sa onim accountom koj sam kasnije napravio (nema dostignuca, prijatelja, nicega...), i onda bi trebal upalit gamecentre i opet se izlogirat pa ulogirat.
Danas nije bilo tak. Upalio sam Fruit ninja i jednostavno je forsao logiranje na onaj "prazan" account.
Onda sam otiso u postavke, da bi, kao, napravio neki bezvezni Apple ID, i linkao ga sa tim accountom kaj me muci. Ali mi nije dao da ga napravim bez kartice, pa sam odlucil pricekat do sutra sa tim.
Al kad sam se htel prijavit natrag sa svojim normalnim accountom na App Store, kaze da je lozinka kriva (nisam nikaj diral!!). Dobro, odem na reset lozinke, putem sigurnosnih pitanja. "datum rodjenja je netocan". Pa bome znam kad sam rodjena kad odem putem email adrese, mail mi ne dolazi.
Pa, eto, radi se o accountu punom downloada, placenih aplikacija, ma svega, necu sve to izgubit!
Nadam se da modovi nece krivo shvatit, i obrisat mi temu. Molim pomoc
EDIT: evo resetao sam passeord, al mi svejedno neda da se prijavim na AppStore ni GameCenter (wrong password). Jel zbog jailbreaka? O.o
EDIT 2: evo rjesio sam, promjenila mi se apple id mail adresaal ajd, srce mi je na mjestu
![]()

a kad odem putem email adrese, mail mi ne dolazi.
Odgovori uz citat
Bookmarks