Preko kompjutera odi u iTunes, AppStore i dolje odaberi Hrvatsku.
Mislim da bi to trebalo riješiti...![]()
a sta da kazem...tutlek sam
kupila sam danas iphone, i ne znam kako se registrirati na app store...
preko iphonea sam pokrenula app store i napravila acc sa svojom adresom, u hrvatskoj...poslao je mail, ali kada kliknem na njega s iphonea javlja da se ne podrzava itunes sa moju zemlju...a kada kliknem s kompa onda me prebaci da skinem itunes...
itunes je skinut i instaliran...
kaj da radim??
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Preko kompjutera odi u iTunes, AppStore i dolje odaberi Hrvatsku.
Mislim da bi to trebalo riješiti...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
uspjela sam se nekak regatpa zad nekak ide
hahaha
sad kad sam se regala na itunes, mogu li ga jailbrejkat???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jedno pitanjce...vidla sam da to mnogi pitaju, medutim nigdje nisam nasla odgovor...kada je jailbrejkan, kada se ugasi, mora li se uvijek spojiti na komp?
jer kaj ak odem negdje i zgasi mi se mob, kak cu ga upaliti???
R.I.P.-16.10.2007.
samo kao je 3gs i 4. i 5. znamenka serijskog broja su veće od 40
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
4. i 5. znamenka su 4 i 6, i da...3gs
e sad...kako da to napravim da kad mi se ugasi da ne treba biti kod kompa?
R.I.P.-16.10.2007.
U tom problemu sam i ja.
Za sada nikako po mijim saznanjima...
--
. [Lejzermaster]
ej bok ljudi, slicajno sam naletio na ovu vasu temu i zanima me ako sam jailbrekao iphone (3GS) dali ja mogu skidat sa app storea aplikacije???
hm...možda admini spavaju !!!..
* Go to Cydia
* Tap on Manage tab
* Tap on sources
* Tap on “Edit” and then on “Add” , type in the hackulo.us repository which is http://cydia.hackulo.us
* Tap on Add Source
* After the source is added, go to “Search” in Cydia and search for AppSync for OS 3.0 ili 3.1...već koji ima....
* Install and Confirm
* Select the applications you want and click sync, they will be synced without any errors
Now you can freely sync your jailbroken apps via iTunes to your iPod Touch 1G/2G and iPhone.
Zadnji uredio bokixy : 16-12-2009 u 20:39
hm...za sada je stanje takvo......jbg, do nedavno nije bilo...evo ja svoj netrebam, svi novi iphoni moraju tako još jedno vrijeme......apple se bori, smišlja razne zaštite ali ovih par hakera brzo nađu rješenje........strpi se još malo i pazi da ga negasiš ako nisi blizu neta i itunsa....
peee es--zašto baš za mene ??!!, nemoj imenovati kad od nekog tražiš pomoć...svi (valjda) će pomoći......ja sam tu u prolazu...ponekad navratim...![]()
ne moras ga resetirat, nego samo spojis s kompom i pokrenes blackra1n...
i sve ti ostaje kao prije, tako da nemas frke...
R.I.P.-16.10.2007.
Ja trebam pomoc nemogu se nikako rrgistrirat na app store jel me moze neko drugi registrirat ili da mi neko napravii taj koricnicki racun bila bi mu jako zahvalna jer ja sve pokucavam i nikako hvaala
A di se javlja problem da ne možeš?
Na App Storeu je potrebno dati broj kartice pa ti nitko to neće odraditi umjesto tebe.
Ma mozees i napraviit i bez broja sa karticom al ja sve napraviim i na kraju moram potvrdit u email mi dosje poruka i ja to potvrdim i nista opet mi neece
Bookmarks