Koji mob je u pitanju da znaju ljudi?
edit:
Dodao sam model u naslov, valjda će se netko javiti sa savjetom.
Poštovani!
Nov sam na forumu, i imam veliki problem, pa ako nije problem što nisam previše koristio tražilicu pošto mi je hitno.
Dakle, krenuo sam staviti novi firmware preko Software Updatera, i krenula je instalacija, i stala je na 4min, i tako nekoliko sati i naravno da sam shvatio da je failed. Mobitel nisam vadio iz USB veze, dakle još uvijek je povezan, i ekran svijetli bijelo, PC također nisam restartao. Pokušao sam nekoliko puta ponovno pokrenuti Software Updater, ali ne može pronaći spojeni mobitel.
Sad neznam kako da postupim dalje, mogu li slobodno prekinuti USB vezu, pa će mob riknuti pa ga onda nekako flashati ili što već?
Zahvaljujem puno!
Koji mob je u pitanju da znaju ljudi?
edit:
Dodao sam model u naslov, valjda će se netko javiti sa savjetom.
Zadnji uredio xlr : 30-12-2010 u 23:07
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nokia 5800 XM.
Ako će pomoći, mob se ugasio nakon nekog vremena, i naravno sad ga više ne mogu upaliti. Probao bez SIM-a i memorijske kartice, probao reset s 3 tipke, ništa ne pali. Jednom se uspio upaliti, i samo je vibrirao neko vrijeme i opet se ugasio.
Znači, sad ostaje flashanje ako se ne varam, pa ako može sad pomoć.
Hvala!
Jedino ti preostaje FLASH sa JAF-om da ga digne iz mrtvih.
Dobro prouci drugi post http://cafe.mobil.hr/threads/66568-c...ciranja-U-RADU!
tu imas sve potrebne alate za to.
1. skini originalni FW sa Navifirm
2. skini JAF
3. nekoliko puta provjeri upute prije flashanja
4. (b) - nakon zavrsetka ne prije (beer)![]()
Hvala na brzom odgovoru! Čitam upute na engleskom s linka u 2. postu, pa me zanima 2. korak (Conect your phone with PC Suite Mode). Ako se ne varam, mod spajanja se bira kad se pokrene USB veza (masovna pohrana, prijenos multimedije, PC Suite). Kako da to odaberem kad je mob dead ?![]()
de ne otvaram novi post
imam 5800 sa najnovii soft,ali kad hocem da pogledam dali ima novi update pokaze mi greska sa serverom.
ranije sam radio tacno tako update,sta da postavim u podatke za server.ima neki pas ime na server,malo mi nije jasno.
Bookmarks