I opet ništa, što bi želio od moba, kakve funkicje, preklopni, candy-bar, slide...? Malo više detalja, jer ovako ti možemo ponuditi ama baš sve iz N serije...
ljudi sam čitam nedostatke o mobitelima koje si zelim kupiti.!!Zato vas molim da mi preporučite koji mob. da si kupim???
želim NOKIU al neznam koju?????
NOKIA n80, n91, ...
koja je naj po svemu veličina mi nije bitna(n91)????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio kreky : 15-07-2006 u 03:55
I opet ništa, što bi želio od moba, kakve funkicje, preklopni, candy-bar, slide...? Malo više detalja, jer ovako ti možemo ponuditi ama baš sve iz N serije...
Sačekaj N93 pa to kupi ako ti nisu problem veličina, a bome ni novci. Od ovih trenutnih Nokia mislim da se ni jedna ne isplati... Dosad "najbolji" je valjda N80, no imao sam ga prilike malo probati i izrada je jako loša, a i soft je bugovit... Ako ti se čeka N93, razmisli o njemu.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
ili bar da kaze koji mu je financijski okvir ?
Čovjek reče da hoće NAJBOLJU Nokiu... S tako malo informacija lako zaključiš da hoće najbolje bez obzira na cijenu/dimenzije... Ako sam ja dobro shvatio... Tu ulazi N93 u igru.Izvorno postao Router
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Pa onda najbolje pričekati N93, ako veličina nije važna. A cijena?![]()
Ako se baš razmišljaš, preporučio bih ti N80. Ipak je poslovna klasa mobitela (smartphonea). To od ova dva koja si nabrojio.
Inače, mišljenja sam da treba malo pričekati. Za sada ti je po mom nahođenju, najbolji izbor N70 ili čak i 6680.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Sve ovisi što želiš od mobitela... Ako hoćeš kupiti symb, a da ima dosta aplikacija za njega onda definitvno N70 ili 6680, jer za novije modele i nema nešto previše aplikacija... Ako ti pak aplikacije trenutno nisu najbitnije, onda bi ti preporučio N80. ima 3Mox kameru, slider je (atraktivan), ima velik ekran. Ako hoćeš nešto što bi ti mijenjalo Mp3, onda N91... Ako ti novci nisu problem, slažem se sa većinom, pričekaj N93...
Moja bi preporuka bila N80 ili N70 (ako želiš candy-bar)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ako ti velicina i cijena nisu bitni onda pricekaj N93 jel to ce biti najbolja nokia do sada![]()
Jel mi mozete reci kada izlazi n93 i kolika ce cijena biti otprilike ??
vidim da niste bas ocarani s n80 !! a kak je n91 osim mp3 sto ima dobar, kvaliteta, bugovi itd.??? koji mi mob preporucujete do 500e??
nokiu nisam imao do sada imao sam dosta mobitela i do sada k750 mi je bio naj. v3i me razocarao pa ga se zelim rjesiti sto prije !! znam da je nokia precjenjena ali je nisa imao do sada pa bi zelio nokiu, pa me sam zanima koja se najvise isplati kupiti da nije smece koje ce rikniti za 3mj. kao v3i !!! a bitna mi je kvaliteta samog moba. pa onda sve ostalo.!!!
hvala![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio kreky : 16-07-2006 u 01:47
U kvaliteti završne izrade, uvjerljivo je N91. Imaš na mnogim reviewima upravo pohvale finišu izrade (metalno kućište koje se ne klacka, ne škripi...).
A, pazi, svaki tip Nokije ima svoje mušice i niti jedan ne možeš proglasiti apsolutno najboljim.
Trenutno, n80 (jer je noviji model) bih ti ipak preporučio. Bugovi će biti ispravljeni.
S druge strane n91 i 4GB nije za baciti.
Poželjno je da pođeš u dućan i na licu mjesta isprobaš te mobitele.
U Mobisu!
cuo sam da je jako spor n80 a n91 jel mozda znas kak on jel ima manje bugova od n80 i jel brzi npr(kod otvaranja imenika itd) ? a n93 ce biti preskup kazu 1000e, to je malo precjenjeno !!Izvorno postao Mobyy
hvala
A gledaj... Ni N80 ni N91 nisu najbrži mobiteli... Oba su symb i zato im je potrebno malo duže da otvore neke aplikacije, imenik, slike... Ta sporost je općenita mana svih symbiana mobitela...
To da li je mob bugovit ili ne, to ti ovisi o softu koji je gore... kada se počeo prodavati N80 bio je jako bugovit, ali valjda će se to ispraviti sa slijedećim softom... Kakvo je stanje sa N91, neznam...
Sve ovisi šta ti se više sviđa....
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
I ja sam se dosta zagrijao za oba moba, ali još uvijek im se opirem.
N91 je na ovom forumu kao "tabu", odn. nitko je nema pa ti ne može niti reći.
Ja imam jednog frenda koji se bavi prodajom mobitela na crno-imao je i n80 i n91. N80 je sve prodao, dok n91 nije do prije 3 dana unatrag-niti jednu.
Sad, ako čitaš između redaka...
U Mobisu!
bolje pricekati mjesec dana i uzeti n73 ili n93.
Čuj, za n93 ne znam baš kolika će biti navala. Prvo zbog cijene, a drugo, to je mob skoro pa identišan po gabaritima n90. Ako je n90 prošla kako je, baš me zanima n93. Nema tu puno veze optički zoom i slične stvari.
Ljudi će kretati od one-Pogle kolika je!
U Mobisu!
nemoj se pozurivati sa n93 jer ima osjecaj da ce cjena paszi jako brzo,i ako je ti odma kupis vjerojatno ces poslje zalit.
A jel se isplati dati 3000kn za n80 ??![]()
![]()
a sto mi preporucujete od ostalih mob. do 500e??
Nemaš za 3000, u oglasima se kreće oko 3800kn za sada.Izvorno postao kreky
Za 500€ fakat možeš birati što ćeš kupiti.
Zanima li te baš smartphone ili i drugi? Npr. SE k800 se čini preopak.
Ako je baš riječ o Nokijama, pogledaj malo stranicu Mobisa.
U Mobisu!
ja nabavim u vipu za 3000kn n80 imam neke popuste, volio bi smartphone imao sam sx1 bio sam prezadovoljan s njim , sam budala ga prodala !!Izvorno postao Mobyy
sto k800 vec je u prodaji ??
Da, da, na crno ga imaš. Cca 370€, ali je mrga.Izvorno postao kreky
Čuj ako možeš imati n80 za 3 soma, to je 50% manje nego kupiti istu u Mobisu. Na tvom mjestu ne bih se previše mislio...
U Mobisu!
u microlineu kosta 3594kn.Izvorno postao kreky
Bookmarks