nisam imao n97,ali n86 jesam i mogu reći samo najbolje...nisam primjetio nikakve bugove,radila je odlično,meni najbolja nokia koji sam koristio
Ne znači mi mnogo touch, niti qwerty tipkovnica kod n97,nije mi presudna 8mp kamera kod n86.Ono što me zanima su vaša iskustva s ovim telefonima,pouzdanost softvera(prije svega), trajanje baterije, jačina i kvalitet zvuka i sl. Napominjem da sam imao n85 koja je imala neke bugove s kamerom, n96 mi je bila super... pa sad ne mogu da se odlučim...Molim vaše mišljenje.![]()
volim se gibat...
nisam imao n97,ali n86 jesam i mogu reći samo najbolje...nisam primjetio nikakve bugove,radila je odlično,meni najbolja nokia koji sam koristio
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Imao sam n97 krajem prošle godine. Koma od mobitela. Spor (imao sam zadnju verziju softa onda dostupnu), loša izrada, loš TS, loša (plitka) tipkovnica. Moj savjet je da zaobiđeš.
Ja se slažem sa Gunslingerom, N86 je najbolja Nokia koju sam koristio.
Nisam joj našao nikakvu manu.
Nikakvi lagovi, a zvuk je jako glasan i kvalitetan.
Baterija je trajala kao i na ostalim mobitelima, jedino bi (na papiru) trebala dulje trajati zbog ekrana.
Ekran je isto odličan- vidiš razliku između njega i nekog običnog LCD- a.
Uglavnom, za N97 sam vidio da se dosta ljudi žali na razne probleme i preporučuju N97 mini. Ali, za N86 nisam vidio toliko problema.
Sada, je li N86 rjeđa... Nisu je baš u dobro vrijeme plasirali i nisu previše uložili u reklamiranje, ali mobitel je odličan i nećeš pogriješiti s njim.
Takodje se slazem da je N86 jedna od najboljih Nokia![]()
Evo moj frend trazi i upravo kupuje taj mob...![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Bookmarks