tu i tam prodas koji mob, na kojem zaradis 10-20€, koju karticu, ali tu nema bas neke zarade. Snalazis se.
Daklem, ja znam što ja napravim; radim pa primam plaću i od toga kupim mob (tu i tamo). A od čeg vi koji ste mlađi i gluvarite po srednjoj i koje-gdje. Mama vas voli il rintate pa zgrebete nešt nofca!?![]()
tu i tam prodas koji mob, na kojem zaradis 10-20€, koju karticu, ali tu nema bas neke zarade. Snalazis se.
moj prvi mob mi je kupio djed, ericsson t10 (lijepa plava boja) kojeg su mi ukrali u aquariusu, onda sam imala panasonic gd 92 koji mi je tatek kupio, onda sam imala nokiu 8210, pa 8310 koju sam također od tateka dobila, a kao šećer na kraju v200 kupih sama....
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
meni je prvi mob kupio stari i to je bio 3210 kojeg sam utopio nakon godinu, dana i dobio sam 3330 kojeg mi je opet kupio stari i poslije toga sam si sam kupovao mobove t65, alcatel 511, 8310, 5210, 6510, t300, m50, 3410, 6100, 7250, mislim da je bilo jos toga, ali se trenutno nemogu sjetiti![]()
Pa ide to vas. Ja sam obično stare mobove poklanjo il sestri ili starcima il ženi. Tako da sam "morao" kupovat u punom iznosu.
Ništa osobno!!
Bome dobre tateke imate vi...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Uvijek se nađe način kako sem sebi "opravdaš" to što si stari mob prodao "malo" ispod cijene i dodao još "razumnu" svoticu za mob koji "stvarno vrijedi tih novaca". Bolest je bolest i je.. ga.
amex-om...
...dovedeš se pred svršen čin pa...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
jedan "trgovac" je od mene htio kupiti c55 i 8850 za 600 kn???!! rekla sam mu dobro je stari...i drugi dan prodala c55 za 500 kn, a 8850 za 850 kn....cccc kak bi ljudi sve zabadavaPoslao: miško
Uvijek se nađe način kako sem sebi "opravdaš" to što si stari mob prodao "malo" ispod cijene i dodao još "razumnu" svoticu za mob koji "stvarno vrijedi tih novaca". Bolest je bolest i je.. ga.
skupljam, zaradim i kupim, sve mobitele do sada sam si kupio sam
BTW kako si ti kupio Alfu 147?Poslao: whiteboy
Bome dobre tateke imate vi...![]()
inace, ja svoje mobove sam kupujem... a do love dolazim dugotrajnom stednjom...
imaš alfu 147? daj nemoj zezat??' prekrasan autek...kad sam kupovala prošle godine auto malo je falilo da nju uzmem ali mi je bila preskupaPoslao: whiteboy
Bome dobre tateke imate vi...
Poslao: vrag
inace, ja svoje mobove sam kupujem... a do love dolazim dugotrajnom stednjom...
ja isto
prvi mob mi je kupio stari, drugi stara, a treči ja. na četvrtom radim
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Prvi kupio ja,drugi mi kupili moji,a treći dobio.Četvrti ćemo stari i ja ZAJEDNO kupit!![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Prije sam štedjela tj. prodala stari mob i dodala nešto love od đeparca za novi mob. U prosjeku sam svaka 2 mj. mijenjala mobove ovaj mi je negdje deseti, jedanaesti. Za sad imam ovaj Panasonic, ali pošto sam počela raditi uskoro ću si ubost neki novi.
ja sam svoj kupio na sajmištu. odnosno mjenjo sam ga za pipu zajedno sa novim gumicama, retrovizor za tristaća i dva kuglagera.
dobar grah daleko se čuje
NeReD:
A kakav mob sad imaš?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...nema...
(vratili mu robu osim gumica pošto nije zadovoljavala uvjete društva za zaštitu potrošača)
![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks