ViaGPS ima najbolju kartu, ali ne i software.. Pisalo se vec o tome dosta..
ViaGPS - najbolja karta
iGO - najbolji software
Garmin - nesto izmedju
AdriaROUTE Garmin XT 2.0
Mireo Cardinale 2.3
iGO/MioMap
Ostalo
Dakle, samo iz iskustva vožnje molim glasove sa obrazloženjem ako nije teško. Samo za windows mobile PPC. Da pojasnim, ne glasuje se za opcije software odnosno sučelje programa nego čisto za preciznost karte/mape.![]()
Zadnji uredio Renta : 04-01-2008 u 19:07
ViaGPS ima najbolju kartu, ali ne i software.. Pisalo se vec o tome dosta..
ViaGPS - najbolja karta
iGO - najbolji software
Garmin - nesto izmedju
cardinale, program je malo ruznog sucelja ali karta sve nadoknaduje
zagreb ima i najmanju ulicicu, kolege koji ga koriste iz drugih gradova kazu da je odlican, stoga - CARDINALE
ViaGPS iliti Cardinale je najboji što se tiče karte Hrvatske, najdetaljnija je.
PREDATOR
iGO ima malko lošiju kartu u manjim mjestima al je zato u svemu drugom daleko bez premca
iGO i samo iGO
Ma ok, sučelje i funkcije Cardinale se ne može mjeriti sa iGO..no na kraju nas na terenu ipak interesira karta, zar ne? Vidim nitko ne glasa za Adriaroute.. a čuo sam neke lijepe komentare o njoj..
Dosta putujem po Hrvatskoj, i za samo Hrvatsku, najbolja KARTA je cardinale...
drazi mi je iGO radi svih drugih stvari... nadam se da ce se i to promjeniti...
...a sto se tice adriarouta , mislim da su cardinale i iGO detaljniji ...
ispravak...10.02.08 - nakon koristenja garminovog adriaroute-a , mogu reci da je stvarno dosta detaljan, pa cak i mozda najdetaljniji. naravno da i on ima nekih bug-ova , ali trazeci neke "selendre" tj neka vikend naselja pokazao se precizan...
Zadnji uredio nrs : 10-02-2008 u 13:16
al na zalost svih nas crackani cardinale 2.3 vise ne radi, tako da se moramo snalazit sa igo ili necim drugim
jed2i kako to misliš crackani cardinale 2.3 više ne radi?
tak kako sam napisao, jos od bozica ne radi
i to dosta ljudi potvrduje
zakaj pitas?
Zato što ga i ja imam ali radi..doduše povremeno..u 4 slučaja radi mi 3..
Meni radi samo glasovna navigacija a nakon par sekundi ekran se smrzne.
PREDATOR
za sad nigdje
http://www.downloadprovider.net/sear...ardinale%202.3
Ova ne valja ili što?
Meni sve super radi!
OK, uplodaj je negdje da je skinemo.
PREDATOR
ja sam probao jedan novi crack za cardinale, al radi samo s mapom izraela jebga
rkoren5
kak si ista skinuo s onog linka???
ViaGPS 2.3 Cardinale
Molio bi nekoga tko ima funkcionalnu verziju za download. Pokusao sam razne verzije dostupne na netu ... niti jedna mi ne radi. Niti ona sa Izraelskom.
Uredjaj: HTC TyTN II (MDA Vario II)
Imam instaliran iGO i radi vrlo dobro. Softver vise nego odlican. Problem je sa kartama. U Rijeci vrlo cesto vuce rute preko STEPENICA! (predio Belvedera) Normalno "pedestrian" je iskljucen, no svejedno. NEDOPUSTIVO.
gdje hoćete da ga uplodam?? samo mi objasnite kako i nema frke.postavim gotovu verziju koja meni predobro radi
www.rapidshare.com
kad uploadas pojavit ce ti se strana i pisat ce ti your download link
taj link kopiraj i postaj tu na forum
uplodao sam Cardinale 2.3 Hr veziju.Istina je da se nekad izblesira,ali od 10 puta 8 puta mi radi savršeno,a ona 2 puta nemam pojma kaj se dogodi. Treba samo odpakirat file na kompu i za odpakirana oba dva file-a napravit copy/paste na memori karticu i to je to.preporučam da si na kartici napravite neki folder gdje će se smjestit 2577 i cardinale folderi. Očekujem komentare i zanima me kako vam radi. Uživajte!!
Link: http://www.megaupload.com/?d=0VCU7RNL
I kako vam radi ViaGPS 2.3??
Ja sam ga upravo skinuo, sutra ću ga instalirati pa javim da li radi.
PREDATOR
Bookmarks