Kriva tema/podforum, postoji poseban podforum za ovakve stvari, zove se Usporedbe modela.
di ste ekipa.
evo istice mi ugovor i razmisljam o kupovini neceg novog. nije mi bas prevelika hica, jer mi nokia jos uvijek funkcionira ko urica, ali bi volio isprobat taj android i sve te nove điđe miđe i govna. mob mi ne treba za igranje igrica, a i sumnjam da cu koristit "zahtjevne" aplikacije, više neke lightweight korisne ako ću išta koristi. ono što bi mi jedino bilo potrebno je neki dobar notepad i pdf viewer koji nije spor, nekakva malo više advanced štoperica i tak.
E sad, pošto imam običaj uzimat mob praktički besplatno uz one bodove i produžetke ugovora, mogu praktički bilo šta uzet. Apple mi se općenito gadi i uopće ne dolazi u obzir, a onaj sonyev xperia il kak god mi se ne sviđa uopće. Mislim da bi mi HTC Desire bio jebenica, ali nisam u mogućnosti to uzet jer je ekskluzivno u vipu valjda :/. Daklem, izbor mi se atm suzio na pulse i onaj g2/hero. pulse mi izgleda čak i bolji. iako, jebe me činjenica da su to već dosta stari, u smislu da su već dugo u ponudi, telefoni a apdejt mogućnosti su im poprilično ograničene a i čini mi se da se t-mobile baš i ne trudi preveć kod nas sa tim apdejtovima i portanjem i govnima. Tak da nisam siguran jel mi se uopće isplati uzimat sad taj neki mob, nekak mi se čini užasno mršava ta t-mobile ponuda što se tiče android telefona, jel oni misle kaj novo imat u ponudi skoro ili ne? di saznat takve stvari?
jer ono, ako neće imat neke novije HTC modele, ili ako T-mobile kao brand neće sebi kupit neki htcov ili huwaštogodov model i prodavat, da si odma ubodem ovo za upoznavanje sa androidom.
baš sam glup.
Kriva tema/podforum, postoji poseban podforum za ovakve stvari, zove se Usporedbe modela.
Hero je jako dobar uredaj i ako ne patis da imas "najbolji" u ponudi onda neznam zasto ga ne uzet....
sto se tice updateova... ja se nebi sekirao jer na xda mozes raditi sta hoces sa mobom... ja sam na HTC G1 ubacio 2.1 ROM i radio je ko urica.... tako da ces i ti moci sa svojim... malo citanja tutoriala ti en gine al skontat ces...
"all in one"
PA Hero ti se onda namece kao idealno rjesenje
Ali ako si do sada bio zadovoljan sa Nokijama zasto recimo ne kupis Nokiu X6,zaista odlican mobitel![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Zašto ne uzmeš najskuplji mobitel koji ćeš lako prodati (ti ga dobiješ skoro besplatno), prodaš ga i kupiš si Desire u oglasniku?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks