di ste ekipa.
evo istice mi ugovor i razmisljam o kupovini neceg novog. nije mi bas prevelika hica, jer mi nokia jos uvijek funkcionira ko urica, ali bi volio isprobat taj android i sve te nove điđe miđe i govna. mob mi ne treba za igranje igrica, a i sumnjam da cu koristit "zahtjevne" aplikacije, više neke lightweight korisne ako ću išta koristi. ono što bi mi jedino bilo potrebno je neki dobar notepad i pdf viewer koji nije spor, nekakva malo više advanced štoperica i tak.
E sad, pošto imam običaj uzimat mob praktički besplatno uz one bodove i produžetke ugovora, mogu praktički bilo šta uzet. Apple mi se općenito gadi i uopće ne dolazi u obzir, a onaj sonyev xperia il kak god mi se ne sviđa uopće. Mislim da bi mi HTC Desire bio jebenica, ali nisam u mogućnosti to uzet jer je ekskluzivno u vipu valjda :/. Daklem, izbor mi se atm suzio na pulse i onaj g2/hero. pulse mi izgleda čak i bolji. iako, jebe me činjenica da su to već dosta stari, u smislu da su već dugo u ponudi, telefoni a apdejt mogućnosti su im poprilično ograničene a i čini mi se da se t-mobile baš i ne trudi preveć kod nas sa tim apdejtovima i portanjem i govnima. Tak da nisam siguran jel mi se uopće isplati uzimat sad taj neki mob, nekak mi se čini užasno mršava ta t-mobile ponuda što se tiče android telefona, jel oni misle kaj novo imat u ponudi skoro ili ne? di saznat takve stvari?
jer ono, ako neće imat neke novije HTC modele, ili ako T-mobile kao brand neće sebi kupit neki htcov ili huwaštogodov model i prodavat, da si odma ubodem ovo za upoznavanje sa androidom.
baš sam glup.

. Mislim da bi mi HTC Desire bio jebenica, ali nisam u mogućnosti to uzet jer je ekskluzivno u vipu valjda :/. Daklem, izbor mi se atm suzio na pulse i onaj g2/hero. pulse mi izgleda čak i bolji. iako, jebe me činjenica da su to već dosta stari, u smislu da su već dugo u ponudi, telefoni a apdejt mogućnosti su im poprilično ograničene a i čini mi se da se t-mobile baš i ne trudi preveć kod nas sa tim apdejtovima i portanjem i govnima. Tak da nisam siguran jel mi se uopće isplati uzimat sad taj neki mob, nekak mi se čini užasno mršava ta t-mobile ponuda što se tiče android telefona, jel oni misle kaj novo imat u ponudi skoro ili ne? di saznat takve stvari? 
Odgovori uz citat

Bookmarks