Ako netko može poslati postavke za MMS za T-mobile, ja sam našao neke al mi neće s njima da šalje. Hvala!
Ako netko može poslati postavke za MMS za T-mobile, ja sam našao neke al mi neće s njima da šalje. Hvala!
Pogledaj si ovaj post http://cafe.mobil.hr/threads/66248-H...364#post912364
Usput ako imas za Internet stavi ga .
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Te sam postavke upisao i ne radi mi s njima, dal još u nečemu može biti problem?
Ja isto imam problem s postavkama za internet na Desireu, pa ako bi netko ih mogao staviti bio bi mu zahvalan
nazovi sluzbu za korisnike, i poslat ce ti. tj. zvat ce te sa tehnicke i govorit ce ti sta da uneses i gdje..
Zvao sam ih i ženska mi je poslala na mail postavke kao za mob no ja već imam te postavke al mi i dalje izbacuje poruku da je netočan APN.
Ja sam za internet samo napravio novi APN sa postavkama: Name: TM HR Internet; APN: web.htgprs i sve ostalo ostavio prazno i radi mi, ali MMS nikako da mi proradi![]()
a da nazovete SZK i da vam daju postavke za T-Mobile G2 Touch (a.k.a Hero) ???
pošto Hero imaju u ponudi i trebaju imati MMS postavke za njega.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja sam na vip-u pa neznam dal bi to radilo
a ti bi mogao nazvati službu za korisnike vip-a :-)
Sam sam zval sluzbu za korisnike od T-mobila kazu da za sve Android uredaju su identicne postavke.
Od Interneta : TM HR Internet ,APN :web.htgprsroxy,Port,Ime,Lozinka,Server,MMSC,MMS Proxy,MMS port se neupisuje nikaj,MMS protokoll :WAP 2.0 ,MCC 219 ,MNC 01,AUTHEFICATION Chap , i zadnje APN-Typ :default .
Evo i sad imam i dalje problem Internet mi radi kao npr vremenska prognoza ali dok se pokusavam spojiti na Google market kaze stalno :ne mogu uspostaviti stabilnu vezu,obratite se vasem pruziocu Sim kartice.
Bilo na Vipu ili T-mobilu ,pretplata ili na bonove ista stvar. Za popizditi.
Symbian & Windows Mobile
Ja sam također unio postavke iz drugog posta i nisam uspio poslat MMS. Ovo za internet nisam ni pokušavao (dosad sam se spajao preko wlan-a) ali bi trebao.
Ima li netko sa točnim postavkama za internet i mms?
Nakon formatiranja moba radi mi sve bez problema Mms kao i Internet i napokon i Market.
Isto tako imam izbor i Hr menia i Njemackog a ne samo Engleskog i istocnih zemalja, ovo sa menem sam dva put probal dobije se tako dok stavis drugog operatera sim karticu.
Tako da dok prepozna novu karticu pita dali zelite promijeniti odredjene stvari kao jezik i vrijeme.Nakon toga u izborniku izaberes drugi jezik (gle cuda a nije ga bilo prije).
Sa tom spoznajom su se zacudili neki prijatelji kao i djelatnici u Vipu koji su bili uvjereni da Htc uredaji imaju pretezno Engleski.
Uglavnom sam prezadovoljan isplatilo mi se formatiranje i gubljenje podataka, sad imam pravi backup za neki drugi slucaj.
Symbian & Windows Mobile
"...ovo sa menem sam.." što si mislio?
Što se tiče jezika imam samo neke istočne u ponudi (česi, latvija ...)kroz setup. Inače mi je postavljen eng i to mi odgovara. Ako bi htio imat u ponudi i hrv moram formatirat mob na tvorničke postavke, staviti sim karticu od recimo Tele2???
Inače meni MMS nje radio (nije mogao poslat MMS) ali market i ostalo sve 5, napominjem da sam cijelo to vrijeme bio na WLAN-u ne na 3g-u
Sve ok, treba imati dva APN-a, jedan tm hr internet, drugi tm hr mms.
kak izgledaju apn-ov?
Bookmarks