Nova baterija je originalna ili ne?
Ako si kupio neoriginalnu bateriju najvjerovatnije je u njoj problem.
Eto ima nas još koji se unatoč ekspanziji tehnologije (kamere, MMS, GPRS, itd.) služimo dobrom starom Nokiom 3310. svrhu obavljanja telefonskih razgovora obavlja prihvatljivo i u potpunosti izvršava sve od nje očekivano. Međutim, odnedavno se sama od sebe ugasi. Baterija nije (nadam se ) uzrok jer je prije par mjeseci promijenjena. Dakle molim znalce koji bi mi mogli pomoći savjetom. Znam da je najjednostavnije otići u servis te mi s toga takav savjet nije od koristi. Nadam se da ima još pravih znalaca kojih je bilo na forumu i koji su imali 3310 – icu u malom prstu.![]()
Nova baterija je originalna ili ne?
Ako si kupio neoriginalnu bateriju najvjerovatnije je u njoj problem.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Stara baterija ( Ni-Mh) je zamijenjena Litijevom (noname) baterijom. Ali, kada napunim novu on se povremeno (ne stalno) ugasi unatoč tome što je baterija puna. Znači kapacitet nije (mislim) u pitanju, jer kada ju ponovo upalim radi normalno do istrošenosti baterije ( s relativno malo razgovora oko 5 dana).Izvorno postao Vader
iz iskustva ti mogu reci da su te noname baterije lose, probaj prvo posuditi od nekoga originalnu bateriju tko ima sličan mobitel i dobru bateriju (3410, 3510i, 6800...) pa ces vidjeti da li je do mobitela ili do baterije
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks