ma daj bježi...pola stvari je poskidano sa myt610.net
...ako ne znate,to je servis za kupnju mobilnog sadržaja za vašeg mobilnog ljubimca...a Mobilaši čak imaju i pogodnosti...
...posjetite ih na:
http://www.locomoby.com
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Jeee. Sada imam 25 bodova!!!
P.S. Gdje se mogu kupiti melodije?
Zadnji uredio Dark : 03-12-2004 u 21:52
...Igore,pa što sad...pa ima puno stvari poskidanih sa različitih stranica,pa kako bi inače došli do svega toga...
...a sad kažem: NIKAKO NE KORISTITE LOCOMOBY,JER ZA SKIDANJE SADRŽAJA MORATE PLATIT gprs PROMET,A NIJE SIGURNO DA LI IGRA RADI...
pa normalno da se mora platiti!! oni od toga žive!!.....što se tiće igara i njihovih funkcionalnosti, ne možeš suditi po vlastitom iskustvu...nek ljudi probaju
![]()
A šta ti tomo imaš od toga?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
..."tomo",pa da se ljudi opeku...e ne,pa ako se može spriječiti,bolje tako nego poslije kukati za novcima...zar ne...
...nemam ništa, ali dobivam čir na želucu kak se mnogi iščuđavaju tome kak se neš MORA PLATITI!!, promjenite taktiku i čudite se, GLE OVO JE BESPLATNO!!Izvorno postao whiteboy
...to je filozofija kapitalističkog društva...pun ku..c mi je balkanskog razmišljanja.
..otvori ti dučan npr. s trenirkama i ja bum sral okolo kak kod tebe moram platit robui da slučajno tam nitko ne ide. WHY?
Misliš E800? To piše u mobilu, a to ćemo dobiti svi koji smo se registrirali i dobili dodatne bodove ili samo određeni?Izvorno postao KaKaV NeReD
@tomo pa ne živi locomoby od gprs prometa !!! nego operateri.
a ja ču dobit novi telefonsamsung neki od njih.
dobar grah daleko se čuje
čekaj, a što to spriječiti... skidanje sadržaja. pa pusti ljude nek uživaju. A to što nitko ne garantira da će sadržaj raditi to nije kriv nuditelj usluge. Isto tako nitko ti ne garantira da će nov televizorbiti ispravan, ali zato postoji garantni rok.Izvorno postao Eminem
BTW jesi probao downloadati nešto i jel ti radi ?
..ne živi, al pozdipim kad ljudi misle da mora sve biti besplatno, e ne mora, nemaš para-nema ni GPRS-a, nemaš para-nema melodija...druga je rasprava da li je povoljno ili nije..Izvorno postao KaKaV NeReD
..ja stalno dobivam telefonezadnje sam dobil t-200
![]()
Zna li itko postoji li koji drugi način za dobit bodove?(osim kupovanja bodova)
PRLJAVCI SU ZAKON!!!!!!!!!
Misliš kako besplatno dobit bodove? Mislim da će ti tomo znat odgovorit na ovo pitanje...Izvorno postao Ivan 2
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
LOOOL
...vidiš Ivane...moraš kupiti puuno melodija i onda dobivaš puuunooo bodova![]()
...jesam,zato i kažem da se ne skida...čuj,iako te pita koji mob imaš i to,pošalje te da skineš tu igru (u mom slučaju neka *Going Home*)...nakon instalacije i potrošenih 5 kn na gprs promet,probam pokrenut kad ono ERROR,resetiram phone i opet ERROR...znači,nema upozorenja da li ta igra radi ili ne radi na dotičnom telefonu...Izvorno postao KaKaV NeReD
imaju oni neki mail za pritužbe pa im se obrati...
Ja sam si skinuo jedan midi i sve je bilo okej. Nekih 5 kila, tako da nije ispalo skupo. Ali, mislim da ću ostati samo na tome.
Čitam sad malo prije uvjete ugovora. Oni za ništa ne odgovaraju, dam im lovu i molim Boga da nešto radi. Ma, da ne bi. Ima besplatnih stvari na bacanje u stilu probaj da vidiš jel radi. Ako plaćam očekujem da radi. Dečki pometali linkove i dodali sustav za naplatu, to se zove muljaža i iskorištavanje tuđeg truda. Nemam se namjeru registrirat, pa makar i svi dobivali mobitel. (bar Kruno tako piše)
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa što te košta registrirati se
Ne košta ništa, ali prema njihovim pravilima netko treći te ima pravo tužiti ako oni prodaju nešto kaj nije njihovo jer oni ne odgovaraju za takve situacije. Znači da oni nemaju nikakve dozvole da prodaju sve te stvarčice i da je cijeli posao blago rečeno sumnjiv. Registrirat se za nešto kaj ne mislim koristit, ima li smisla?
Ako kojim slučajem griješim, volio bi da me netko argumentima razuvjeri.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
na internetu nema pravila, tužbe i zakona, jednostavno, take it or leave it...![]()
Bookmarks