Meni te cijene ni ne znače puno jel ne znam koje su cijene kod HT-a, a i telefon nisam zržao u rukama već par mjeseci tak da me to ni ne dira previše. Biti će interesantnije kad spuste cijene ADSL-u
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=63819
predstavljena su 3 tarifna paketa, a više o tome na:
http://www.h-1.hr/index.php?navigacija=7&main=703#v1
Meni osobno je H1 ZELENO dosta zanimljiv, samo treba još detalje saznati, što npr. ako želim razgovarati više od tih 300 minuta...
Nažalost, pretplata se još uvijek plaća t-com-u....![]()
Meni ništa ne znače cijene ADSl-a
Piše tamo koje su cijene t-coma, ove su 20-ak% jeftinije navodno![]()
A nigdje ne pise kolka je preplata ili to placamo i dalje t-comu?
Sada kada mi budemo koristili H1 hoćeli išta od toga iči T-u
...ako i uvijek...Nažalost, pretplata se još uvijek plaća t-com-u....
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
koji šupci
Kao jeftiniji su ali cjelodnevna tarifa, nema poslije 7 50% nize! Ako sam ja dobro shvatio! I sta je sa onih 12kn u preplati sto t-com daje kao exta razgovore?
Najveća provala mi je nagrada za klub prvih korisnika... 50 besplatnih razgovora u trajanju do 30 sec i to samo unutar fiksne mreže... Bez veze...
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Sve dok ne naprave vlastitu infrastrukturu neće postojati prava konkurencija. Ovo sve je samo mazanje oči.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
dakle h1 vam je samo za odlazne pozive, internet i sve ostale usluge i pakete istih npr. clip, kucni sms... placate t-comu kao i pretplatu uz napomenu da onih 60 minuta besplatnog razgovora nemozete koristiti. ove tarife plavo, crveno i zeleno su namjenjene samo fizickim osobama, a za pravne izlaze druge tarife koje ce biti povoljnije od ovih (barem kazu tako) i trebale bi biti predstavljene u iducih 10 dana. sama aktivacija usluga h1 realizira se u roku sedam dana od podnosenja zahtjeva. Sada svak po svojim potrebama odlucuje hoce li preci na h1 i na koji paket, ali i laik vidi da NISU 20% jeftiniji. Koliko sam shvatio usluge h1 placat ce se odvojenom uplatnicom koja nece dolaziti sa tcomovim racunom, a moci ce se i od njih kao i tcom besplatno primati ispis poziva. minimalno trajanje koristenja usluga h1 regulira se ugovorom od 3 mjeseca. sto da kazem sve ovo je pomalo razocaravajuce ali glavno da se nesto mice valjda ce biti povoljnije kad dodu ostali igraci za pocetak optima.
jeftiniji su u određenim tarifama max 20%! no, ako razgovaraš više od 30 sec (što je normalno), svi + su na strani T-coma. nadalje, ljudima će biti previše mučno potpisivat nove ugovore, plaćat dvjema uplatnicama a neće time ništa dobiti. s tim da postoji strah odnosno nepovjerenje u novog operatera jer se još ne zna kakva će mu biti usluga, odnos prema klijentu, da li će uopće opstat i sl. na našu žalost Vlada i T-Com su nas preveslaliIzvorno postao jay
Evo ako vas veseli dakle idući tjedan bi H1 trebao objaviti tarife sa pravne osobe, a i u Optimi su mi rekli da kreću s tarifama i registracijom idući tjedan.
ja ne mjenjam još par mjeseci,prvo ču vidjet jel se isplati prebacivati.
ni ja, sve mi je to bezveze optrecenje
ja se iz principa micem od monopolista T-coma,kolko cujem i Optima je firma kcer HT-a, tak da je H-1 jedini logican izbor
meni se cini da je sve to skupa dobar propagandni triki naravno da ce za par mjeseci zravnati tarife i cjene jer jednostavno nece moci opstati na trzistu...ajd zivi bili...
bojim se da ti se to neće isplatiti, kod nas je jednostavno taj monopol isuviše snažan, konkurenciji su ostale samo mrvice, a da ne govorimo o razlici kapitalaIzvorno postao Weah
T-com drži infrastrukturu (kao što svi znamo) dakle kako oni sviraju svi "konkurenti" pjevaju. Navodno se priča da će doći "nova" fiksna mreža ODVOJENA od t-coma (optima dobila koncesiju za wimax), naime radi se o bežičnoj infrastrukturi, postaviti će fino svoje repetitore po hrvatskoj, a mi će mo u stanu dobiti (naravno koji pređu njima) bežični priključak na koji će mo se priključiti telefonom/internetom. Naravno na nekim zgradama će biti i dogovora tako da će se čitava zgrada ODVOJITI od t-coma, a na vrh zgrade će se postaviti prijemnik te nove fiksne mreže, a spajat će se na već postojeću telefonsku mrežu u zgradi, e kad oni dođu t-com je jebao ježa jer će biti drastično smanjenje cijena i odvajanja. Sve je to jeftinije nego raskopavanje čitave Hrvatske, i neprocjenjiva je investicija. Pozdrav!!! Odoh spavat gle kolko' je sati (3:14)![]()
Zadnji uredio Compov : 04-12-2005 u 04:29
Seriously?
nije samo optima dobio koncesiju za wimax više njih je
Ooo pa to je odlično...Izvorno postao jay
![]()
Seriously?
Bookmarks