Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    Nokia 2700 cl, SE K750i
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nokia E52 ili HTC Touch Pro

Pozdrav,
    u svojoj potrazi za savršenim uređajem za sebe došao sam na kraju do dva kandidata : Nokia E52 i HTC Touch Pro. (otpali su E72, N97 Mini, E71, HP IPAQ VM i BB 9700, a još ranije i N900, BB 9000 i HTC Touch Pro 2)

Nikako se ne mogu odlučiti koji od dotična dva uređaja izabrati. Ono što meni prvenstveno treba je naravno pisanje sms-a, slušanje mp3-ca, WiFi, što bolji GPS (Garmin i AdriaRoute), da mogu gore staviti Operu, te svjetlo i fotoaparat.

Zanima me kakva je stvar s izborom i nabavkom softwarea za dotične uređaje, pošto je Nokia bazirana na Symbian S60, a HTC na Windows Mobile 6.1 Pro?

Meni se s jedne strane čini E52 kao logičan izbor s obzirom da sam do sada koristio K750i, pa sam naviknut na takvo sučelje, tu je i činjenica da mi je mobitel uvijek u džepu, doduše odvojen od ostalih stvari ali bez neke navlake ili torbice - tako sam navikao, pa mislim da bi mi bilo pomalo nepraktično možda manevrirati s HTC-om i ostavljati packe na touchscreenu. Dok s druge strane, čini mi se da je HTC ipak kvaliteniji uređaj, ima mnogo više RAM-a, dostupniji miniUSB konektor, veću kvalitetu snimljenog videa...

Da li mi netko može usporediti WiFi i GPS mogućnosti ova dva uređaja?

Hvala.

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ako hoćeš Garmin onda ćeš se razočarat što se tiče E52. Mob ima bug(koji još nije ispravljen, jel će bit tko zna) i Garmin se smrzava. Nekima je proradio kad su stavili veću memorijsku karticu, isključili A-GPS. Al ako ti je Garmin bitan onda riskiraš.

Meni je od ovih koje si otpisao E72 ili N97 Mini najbolji izbor.

S koliko novaca raspolažeš i gdje misliš uzet(dućan, oglasnik, produljenje pretplate)?
    Jesi razmišljao o Androidu?

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    Nokia 2700 cl, SE K750i
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam znao to za E52. Hvala na tome.

E72, N900, N97 Mini, E71 i BB 9700 su mi bili u zadnjem najužem izboru. Najviše mi je od tih odgovarao BB 9700b. Gledao sam i HTC Touch Pro2, ali mi je on malo preglomazan. Planiram uzeti mobitel u inozemstvu, tako da su naši odnosi cijena apsolutno neprimjenjivi. (tipa E52 kod nas neide ispod 1300kn po oglasnicima, u Njemačkoj ih ima po 100€ koliko hoćeš s svom mogućom opremom i programima - pričam o novim uređajima, a ebay ne trebam ni spominjati, što se da kupiti uz malo vještine, brzine i sreće)

S Andriodom sam gledao HTCove modele, ali su mi također malo preskupi.
    Znači, ako gledam mobitle vani, onda gledam ove koji kod nas po oglasnicima idu do 3200kn. Ako gledam domaće oglasnike, onda gledam do 1500kn.

Gledao sam i TYTN 2, jako mi je zanimljiv, ali kod nas nisam uope nigdje uspio naći da netko priodaje novi, a vani su isto dosta skupi. Kad bih našao novoga za 1500kn, uzeo bih ga bez razmišljanja.
    Zadnji uredio Slym : 18-03-2010 u 05:25

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. nokia n97 vs htc touch pro2 (+nokia e71)
    By electroniclady in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 13-09-2009, 20:19
  2. HTC Touch Diamond2 vs Htc Magic vs Nokia N97
    By Author in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 31
    Posljednji post: 09-09-2009, 21:48

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke