Ti bi htio gledat filmove u HD rezi a nemaš bču-ray player/PS3? Neće ić. Čim konvertiraš u neki drugi kontejner kvaliteta pada.
Probaj Super konverter
Evo imam par m2ts filmova na laptopu, a oni su HD rezolucije, e sad ja bi to htio gledat na lcd televizoru, a posto mi laptop ima samo VGA izlaz to je dosta losa kvaliteta...
Zanima me kako da pretovorim (i u sta) te fileove da ih mogu sprzit i pustat sa dva player koji je povezan na tv...probo sam napravit konvert sa iSkysoft (odabro sam AVI format pise da podrzava HD standards) ali problem je sta on je napravio 3 file jer ne radi fileove vece od 2GB.
Onda sam ih spojio sa AVS Video ReMaker-om. I nakon przenja na dvd s Nerom player je reko "Format non supported. Can't play the disc" to mi je bilo cudno jer dosad sam normalno pusto sve filmove skinute i sprzene u avi formatu...
Dvd je Sony-ev DVD HDD Recorder.
Hvala na pomoci jer stvarno bi htio gledat HD filmove a nemam Blu-ray player.
Zadnji uredio Smuchac : 05-03-2010 u 21:36 Razlog: popravljen naslov
Ti bi htio gledat filmove u HD rezi a nemaš bču-ray player/PS3? Neće ić. Čim konvertiraš u neki drugi kontejner kvaliteta pada.
Probaj Super konverter
Jesi siguran? Jer frend mi je dao film od 7.5 GB na dvd-u u formatu *.mkv....nisam mogo pustat na dvd playeru al na kompu ide...a nije blu-ray citac...tak da mislim da to sam o formatu ovisi...ali neznam kako pretvorit a da sve ostane dobro...probat cu ovaj tvoj pa javim
Ja sam shvatio da ti želiš gledat na televizoru preko dvd playera u HD rezoluciji, a ne na kompu.
Skini codece samo. K-Lite codec pack bi trebao podržavat vrstu filea(ako imaš neki drugi codec pack mogli bi se "sukobit" njih dva pa obriši taj koji imaš)
pa ne...dobro si ti shvatio ja zelim na tv-u al kazem da s obzirom na to da mogu na kompu gledat nije nuzno da moram imat blu-ray spojen na telku.
Bar ja tak mislim...
U kvaliteti ne možeš ništa promijenit jer nemaš HDMI izlaz na laptopu.
Ili gledaj film na laptopu ili ga konvertiraj u avi i gledaj na dvd playeru.
a ako ga konvertiram u dvd? odnosno *.vob sad to radim sa onim tvojim konverterom.
Da li onda gubim kvalitetu?
Možeš sa tim samo podesiš u opcijama što želiš. Program je lagan za korištenje.
Gubiš na kvaliteti.
a zasto moram gubit na kvaliteti mora postojat neki drugi nacin....jer originalni file ima 4GB zasto onda mora gubit na kvaliteti kad ga vec takvog mogu na dvd przit sam treba format promijenit....
Najjednostavnije rečeno koriste drugačije kompresije prilikom spremanje filma u kontejner(m2ts, vob), rezolucija slika je drugačija, odnosno kod m2ts je 2,5 puta veća od vob-a(od 704x576 do 720x576 kod vob-a naspram 1440Χ1080 ili 1920Χ1080 kod m2ts), sami zvuk je kvalitetniji kod m2ts.
Da vob ima takvu kvalitetu onda m2ts ne bi ni postojao.
Evo ti par linkova pa prouči:
High-definition(čitaj po redu po linkovima)
VOB
M2TS
Kupiš WD HD media player za 700kn i imaš najjeftiniji blu ray/mkv/DVD/divx player koji podršava sve vrste titlova,a uz to čita i mp3,JPEG,AAC i ostalo....![]()
Bookmarks