CyberLink PowerDVD.S njim bi to sigurno trebo moć gledat
Uzeo sam od jarana dvd rom i pokusao da vidim da li ce stopati filmovi, a radi se o jednom veoma starom racunaru P II 300MHz, 96MB RAM, 4 MB graficka!!!
E sad nastupio je slijedeci problem, kad otvorim dvd on mi izbaci AUDIO_TS i VIDEO_TS, e sad ja odem na VIDEO_TS a one sve ikone koje postoje tamo su oni znaci, sad ne znam kako da to objasnim, pojavljuju se one ikone kada nema aplikacijie sa kojom da se otvori.............
Sada mene samo zanima sa kojim programima se mogu gledati DVD filmovi, sa Windows Media Player-om nece da otvori, sa Winamp-om nece, sa DivX takodjer, je li mi moze neko reci sa kojim programom se to otvara, ili se moze otvoriti i sa nekim od gore navedenih, a u tom slucaju je li mi moze neko objasniti zasto meni nece da otvori sa tim programima???????
###1410989180026
CyberLink PowerDVD.S njim bi to sigurno trebo moć gledat
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Na tako slabom kompu.. Čuj, Intel celeron 733 Mhz, VIA chispet, 256 MB rama SDRAM Nvidia Riva TNT 32 MB... Windows 98 ili XP i DVD je štekao...
nema šanse da tvoj progura DVD kvalitet ( 4 MBPS )
@ Krompirko
moze i na p90 ali samo ak nabavi Mpeg 2 karticu![]()
Ja isto mislim da će moć dobro reproducirat DVD, ionako većinu posla odrađuje optički uređaj.
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Ništa optički uređaj ne odrađuje, on samo čita MPEG2 kompresirani audio/video stream, a glavni procesor ga mora dekompresirati i prikazati. Eventualno mu može oko nekih transformacija pomoći grafički procesor, ako ih podržava.
power dvd je odlična opcija, no čisto sumnjam da će konfiguracija moći pokrenuti...
inače, kada instaliraš program, on će ti sam pokrenuti repordukciju dvda
a jesi instaliral codece kak se spada?
|\/|0T0r0La
Bookmarks