Frend kupio nokiu n96 i došao kod mene da mu instaliram garmina u mobitel. I sada počinju problemi nakon završene instalacije znam da neki puta treba 2-3 minute da prvi puta uhvati gps signal ali ovo njegovo čudo ne hvata signal niti nakon što smo ga pola sata ostavili vani uključen je potpomognuti integrirani gps, bluetooth Gps je isključen. Onda sam probao u Gps podacima isprobati da vidim da li mobitel uopće uhvati signal na pozicioniranje moja n95 8gb nakon 30 sekundu uhvati signal i pokaže nadmorsku visinu i položaj njegova niti nakon 5 minuta ništa, samo javlja periodično grešku da gps ne funkcionira u zatvorenom prostoru. Probao reset tvornički i hard ništa ne pomaže najnoviji je firmware u njemu na nokiinim stranicama novijeg nema. Mobitel naravno otvorimo kada tražimo gps signal ne znam više što bi mu moglo biti mobitel ima upitnu garanciju jer je kupljen prije 3 mjeseca na crnjaka iako sam ga upozoravao da je 96 sranje. Što bi se još moglo poduzeti da nekako uhvati gps signal i kako istestirati da li uopće valja gps modul u njegovoj nokiji?
Bookmarks