ups...sad sam vidio opciju "Kopiraj"...
jel to tream koristit zar ne?! LOL nem se
e imam jedan smješan problem... kad nekom pošaljem nekom preko BTa toga više nema na mom mobitelu...
primjetih da se opcija za slanje zove
"premjesti"
jel ja neš krivo radim ili?!?!?!?!??!?!![]()
ups...sad sam vidio opciju "Kopiraj"...
jel to tream koristit zar ne?! LOL nem se
Da, trebaš koristit kopiraj. To je ko na kompu CUT i COPY...![]()
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
i ja se čudim... hebote ja se ni vlastitim mobom neznam koristiti LOL
Jeli moguće ikako postići na v525 da je BT sttalno ukljucen?
@jay ... Čemu? Da trošiš bespotrebno bateriju? Ovo je jedan od rijetkih mobitela, kojem se plavi zub upali automatski kad se nešto šalje na mob... A ako hoćeš ti slati,opet će se automatski upaliti... Ne vidim smisao za trajno upaljen BT
odeš an bt postavke i štendnja pukneš na uključeno i bt je upaljen...stalno!
Eh, nisam znao da je tako automatik :bunny:Izvorno postao Brainbug
Ja sam se isto ful začudio kako je Motorola,inače tako komplicirana, odlučila tako pojednostaviti stvari... Nevjerojatno,ali istinito...![]()
Nisam isprobavao, jer nisam imao prilike sad u zadnje vrijeme, a prije sam uvijek upalio BT prije nego mi je neko nekaj slao... Nije mi jasno, kako može BT bit ugašen, a da se upali kad ti neko pokušava nekaj poslat... Onda nije nikad skroz ugašen...
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Slažem se, i ja sam o tom razmišljao... Možda ima neki senzor samo za to, prijam signala?
Jeli itko uopće isprobao navedenu automatik opciju?
E sad sam provjeria ne uključuje se automatski kad vam netko nešto šalje
a vjerovatno ima neki senzor..
jesi ti pročitao post poviše :bunny:Izvorno postao mglg
SE t610 je za*eban... Čim mu je memorija relativno puna, užasno sporo radi,dakle nije samo u prijenosu. Kod v525 treba BT "štednja" biti uključena, BT će se zgasit nakon 60 sec, ali će se opet upalit ako mu netko nešto šalje.
dakle tako se dobije automatik![]()
nije istina...ja imam najnoviji softver i prazno oko 100kb...radi mrvicu sporije...a stvar je bilo do motorole koja je primala...jer kad šaljem frendu onda ide puo brže...a motorola je serijska nikakve promjene softveraIzvorno postao Brainbug
Čuj,može biti... Ali ja sam već sa 2 t610 prebacivao razne gluposti, i sve je bilo normalne brzine, niš sporije... naravno, imam v525![]()
![]()
Bookmarks