Gubiš garanciju, ali ako kupiš u VIP-u onda za istu cijenu dobiješ i data kabel.
Cijena v525 u VIP-u je 1591kn, a ako misliš koristiti VIP-ovu karticu, dobivaš i 100 besplatnih MMS-a, besplatnu igru, sliku i melodiju.
Ljudi imam veliki problem. Kupujem Mobitel ali se ne mogu odlučiti. V500 ili V525? Korisnik sam Cronet mreze (Simpa) i vise mi se svidja V525. Ali mi kazu da ga se za Simpa karticu mora dekodirati. Gubim li time sto, kolike su cijene (u Hrvatskoj(Split)), mogu li to sam kuci uraditi i kako. I ako tko zna koje su cijene ovih uredjaja?Unaprijed zahvaljujem.
Brac republika
Gubiš garanciju, ali ako kupiš u VIP-u onda za istu cijenu dobiješ i data kabel.
Cijena v525 u VIP-u je 1591kn, a ako misliš koristiti VIP-ovu karticu, dobivaš i 100 besplatnih MMS-a, besplatnu igru, sliku i melodiju.
Upravo tako. V525 je po meni zivo smece od mobitela, iako je to ustvari isti model. Prvo, mobitel je srebrne boje, a onda dolje ima neku Vodafone crvenu naljepnicu. Tako.. iritirajuce. A onda jos i meni, zakljucana desna soft tipka.. uglavnom, ja sam trazio V500 desetak dana po Splitu, Sibeniku, zvao VIP centre, nitko nije imao, i uzeo sam predzadnju u Alo-Alo.
Nisam bas siguran da ces naci V500, ali pokusaj u poznatijim ducanima tipa Topel, Mobitel-shop, Alo-alo, pa onda onaj doli pored kazalista u tunelu onome, i mislim da ima jedan ducan kod Prime 3, moglo bi i tamo biti.
Don't worry, be happy =)
v500 kao sto svi rece. pogotovo josh ako imas simpu
Kolika je cijena V500? A ako uzmem V525 i stavim software od V600?
Brac republika
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3...idphone=226123
v500, 1591kn u vip prodajnim mjestima
ma kakav video. v600 ne moze snimit video samo ga moze reproducirat, ali ti mislim da dode na isto kad na v500 stavis soft od v600. sve ovisi o jacini proc. na v500
V500 - bez razmišljanja (ako se mora motorala)!
Ako uzmes v525 moras ga i otkljucat za Simpu, ili ces prijeci na VIP jer je zaljucan. Znaci treba ti osim softwarea i unlocker.
Bookmarks