TU pise "TV Vodic za skoro sve TV stanice u SRBIJI" ??? ??? ???
Ako tko treba isprogramirao sam Tv Vodic aplikaciju, radi na 1.6 nadalje. Trazite Tv Guide na marketu. Imate sve nase programe.
Prvi put kad ju pokrenete budite negdje na free podacima jer ima puno za povuc emisija, nakon toga radi i offline sljedecih 7 dana (tolko unaprijed povlaci).
Javite kako vam se cini...
Zadnji uredio dfilkovi : 25-05-2010 u 16:54
TU pise "TV Vodic za skoro sve TV stanice u SRBIJI" ??? ??? ???
Krivo gledas, Tv Guide sam nazvo aplikacijujer uskoro planiram dodati gomilu stranih programa tako da bude internacionalna.
Trazi Tv Guide, Dario Filkovic...
ja je ne vidim... ima li možda još neki key word?
Može se naći ako se utipka dario filkovic u market.
Vrijeme u koje se prikazuje emisija ima bug-donji dio brojki se ne prikazuje.
Inače sve radi ok, super je što se kod odabira programa odmah prebacuje na emisiju koja se sad prikazuje.
Dizajn će ostati ovakav?
Zadnji uredio ce3hel : 21-05-2010 u 19:40
Dizajn ce ostat takav, ja sam ipak programer pa sto se tice dizajna bas i nemam nekih opakih ideja.
Ovo sa brojkama je rijeseno i vise ne reze donji dio.
Meni se dopada aplikacija.
Nisam primjetio nikakav bug ili bilo što što mi smeta.
Na dizajnu bi se dalo malo poraditi- ali najvažnije da obavlja svrhu.
Svaka čast
OT: Daj, molim te, ispravi ć u naslovu- bode me u oko![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo izmjenjeno ć u č, sto je najgore ja to uopce ne kuzim pa sam iso googlati i naravno bilo je pun klinac rezultata za vodić pa sam mislio da je meko ć
Dodan je jos i odabir koliko dana da sinkronizira jer sam vidio da se netko zalio da mu je prespora sinkronizacija, pa moze sad odabrati samo jedan dan da sinkronizira i bok.
Bookmarks