U bem ti saraf pa jel nema niko da zna?!!!!!
Probam danas formatirat mmc i fino ispise formatiram, podaci ce biti izbrisani s kartice, formatiranje gotovo a ono labana nista nije obrisano brdo programa i dalje gor i nista izbrisano??!!
Iso sam na razno, memorija, formatiranje kartice. Ili postoji drugi nacin??
U bem ti saraf pa jel nema niko da zna?!!!!!
Ma ne desava se nista. Probo nekoliko puta. I sta da sad odem u mobis oce oni radit sta kad vide brdo nelegalnog softvera gore. Jel mozda greska sto nisam odma formatiro karticu kad sam uzo mob?
Ma i meni je sam ne kontam sto nemogu s mobom formatirat. Imam i card reader i bt. Kako ide s card readerom?
A ziher i mislio sam da je tako. Al cisto mozda ima neka druga caka pa da pitam.
kad kupis mob kartica je vec spremna za koristenje jer dobijes ili neki SW gore ili slike i neki glupi video, ovisi o modelu, mozda ti se mob zblesao, ako ne mozes formatirati na PC-u probaj na nekom drugom mob-uPoslao: sile
Ma ne desava se nista. Probo nekoliko puta. I sta da sad odem u mobis oce oni radit sta kad vide brdo nelegalnog softvera gore. Jel mozda greska sto nisam odma formatiro karticu kad sam uzo mob?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Formatirano s kompom bez problema.
Ma nemam pojma nisam sad probo formatirat al i ne sekiram se dok god mohu format s kompom![]()
meni je isto tak sile,ko i tebi sa formatiranjem,2 puta od 20 pokušaja upali
Evo malo kasnim, meni se to isto dogodilo, a posto nemam card reader morao sam ga odnjeti u mobis. Tamo su je formatirali, vjerojatno na compu, i sad mi radi normalno.
Bookmarks