Evo, doktore, probaj s ovim...
hm... nakon one rasprave prije jedno mjesec dana o tome prima li Moto AMR format....zanima me kako mogu prebaciti neki zvuk u taj format...mislim s kojim programom na kompu
Evo, doktore, probaj s ovim...
Zadnji uredio BlueDevil : 10-02-2005 u 13:56 Razlog: Promijenjen attachment
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
that's what I call best MAN..........THAKS
shit happens........komp mi neće upaliti program....samo onako ladno izaci van..
ak se nevaram to je codec![]()
to sam i ja prvo kontao....al ja koristim program Nero Wave Editor...a u njemu ga nisam vidio....
ajd reci ti koji program koristiš za prebacivanje u navedeni format.....
Ponovno sam uploadao program. Skini ga ponovo pa probaj...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ma jok....izgleda da je moj komp malo defektan...točnije WinXP......ajd vidjet čemo jel drugima šljaka pa ak niš drugo formatirati ću ga djece mi![]()
Izvorno postao BlueNeon
Najlakše ti je sa Mobile Phone Toolsom u MMS studiu ucitas AMR i sejvaš u WAV ili MP3 ili... sta se sve tam nudi. Jednostavno je ko pita.
Evo još jedan program oko 600 Kb AMR u WAV i WAV u AMR inače program je za SE mobitele
Evo ti link:
http://www.mg-zone.net/miksoft/AMRcon13-setup.zip
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
ma sve 5, ali j aželim iz .wav. ili .mp3 prefurait u AMR.....ili s nečim snimiti u AMR formatu...Izvorno postao merlin10
BTW hvala za program...
Izvorno postao BlueNeon
Ma možeš i sa MPT otvorit recimo WAV i prebacit u AMR. Kuzis ide to...radi,šljaka,fercera,dela, dejstvuje![]()
Evo ja osobno probao. Jedino šta je AMR naprevljen ovim programom malo veći al jedi ga , nemo imat ovce i novce...
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Ni meni neće...Izvorno postao BlueNeon
vidim i ja da šljaka....fino....
BTW ipak je bolje imati novce, pa moš kupiti i ovce![]()
onda je izgleda problem u fileu....evo radi ti ovaj što je merlin10 postao... i dosta je jednostavan, a imaš i mogućnost sa MPTom....Izvorno postao Nyx
Zadnji uredio BlueNeon : 14-02-2005 u 00:05 Razlog: mrak mi u sobi pa nabadam napamet
Bookmarks