Brat hoće iphone i naletio je na ovaj oglas na Njuškalo.hr:
http://www.njuskalo.hr/apple-iphone/...d-oglas-868242
Konkretno, zanima ga Iphone 3g 8 gb.
pošaljem ja tipu upit za cijenu sa poštarinom i ostale pojedinosti i odgovorio mi je ovo:
Hello Sir,
We have the Apple Iphone 3G 8GB still available for sale.
The Apple Iphone 3G 8GB sell for $230usd including shipping to you in Croatia?Are you making the purchase now?
Shipping is through UPS/Fed Ex and delivery is just 3days
It is simple to buy, all you have yo do now is, simply get back with the below details as arranged.
*Full Name
*Address to ship to
*Personal Phone Number.
So we can prepare your order.
Await your response.
Bobby'
nakon toga me traži za chat na gmailu i uglavnom mi stalno tvrdi da mi može paket poslati na kućnu adresu i da je carina uključena u ovu cijenu (prijatelj koji radi na carini mi tvrdi da nema šanse i da će mi cariniti sa 10 % + 23 % pdv + nekakvo skladištenje tako da se to dosta nakupi. Kad sam mu to napisao, on meni i dalje tvrdi da nemoram to ništa platiti jer je to uključenu u cijenu mobitela i da će mi paket doći Fedex pošiljkom na vrata (naravn kad mi ovi ogule kožu na carini)
Vidim da ima i HTC HD2 za 400 $, rekao mi je ako uzmem oba da mi je poštarina i oba uređaja 650 $, pitaj Boga, koliko će me ovi naši oguliti i koliko će to meni biti isplativo i na kraju krajeva da li će to raditi ili ne?
Zanima me sljedeće:
1. Da li će mi na kraju cariniti taj glupi Iphone ili ne? (znam da hoće ali moram pitati
2. Da ga i uzmem, da li je kodiran i da li se može odkodirati ako je kodiran?
Hvala na odgovorima.

Bookmarks