ev ovak sister kupila motorolu K1 i jadne su joj one t-mobile ikone ..jel postoji za nju monsterpack i jel isto ide onak preko RSD-a ? i ak neko ima al s hr jezikom nek uploada pls. thx
For the hoven lands...
mislim da bi za curu bio bolji insecure spike pink for girls MP.a i lako se googla da ne trazim sad link
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
e sad isto moram spojit mob na rsd i prek njega monster stavit ? i kako se ubacuje taj language pack ?
For the hoven lands...
isto kao i MP znači zaštekaš mobitel i flashaš
nemaš beda mora radit...
|\/|0T0r0La
ja cu popizdit s ovom motorolom.. svaka me zajebava Motorola Accessories mi izbaci (znaci 2 korak ,prvi korak usb composite device je instalirao) i ja ga usmjerim na 2.9 drivere i nemoze instalirati kao nema tog software-a i tako za sve duce korake izbaci :S prejadno
For the hoven lands...
evo ja flasham mobitel sa tim pink MP i sve zavrsi oke upali se mob
i krenem stavljat jezik i u onom procesu kad stavlja jezik na 99% mi izbaci u bootloaderu : ''Critical Error DEA_1'' ja se usro ! upalim mob i i radi normalno sve ima hrvatski jezik .. :S preglupo.. jel ko zna zasto mi je to izbacilo?
Zadnji uredio Xulos : 04-01-2008 u 18:34
For the hoven lands...
izbacilo ti je jer se ne slaže checksum na kraju fileova, ali ja znam provjereno da radi inače ti ni nebi dao link da nisam siguran, jer K1 i Z3 LP flash fileovi su jednaki tako da...
|\/|0T0r0La
imam motorolu k1 (t-mobile),flex verzija GSTCNRVRTMHROB3,verzija softvera:R452F_G_08.03.08R.
pošto se tek učim za svaki slučaj napravio sam na kompjuteru backup sa programom Flash.Backup 3.o.7 izabrao sam SHX format i napravio backup CG1,CG2,CG3,CG4,CG7,CG15,CG18(pokazuje 142Mb),da li je to dovoljna sigurnost da se mogu vratiti na staro ako se dogode problemi
1.koji je najbolji monsterpack za nju (hrv jez.) i da li gubim garanciju promjenom
2.da li se može povečati kvaliteta video snimanja (sad je najveća 352*288)
Imaš cijelu temu s uplodanim MP-ovima pa izaberi.http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=51653
1. Hrvatski jezik imaš u ovoj temi. Garancija se gubi naravno promjenom softa, ali ako vratiš back up natrag ostaje ti garancija.
2. Ne može se. Određeno je hardwareom.
Prije nego kreneš u zahvate, napuni bateriju.
negdje sam na forumima pročitao da ubacivanje drugog monstera preko t-mobilovog stvara neke probleme odnosno da treba prvo ubaciti mot. original pa tek onda novi monsterpack k1 je li to točno ili može ovako direktno preko t-mobile(usput jel ovaj backup gore naveden dobar za vraćanje )
hvala na odgovoru
gorand1 jel mi mos poslat taj svoj backupiran firmware od k1, jer cu poludit sa monsterpackovima
sto te muci? ne svidjaju ti se? trebas preporuku?
Bookmarks