kaj si platio 1200 kn?
odi tu i nadi potpisivanje programa (aplikacija) i napravi po tom postupku
Nabavio sam jedan program i potpisan je za moj stari mobilte, a kako sam je morao platiti, a u međuvremenu sam prije mjesec dana nabavio novu E71 želio bih taj program prebaciti na novi mob ali ne radi pošto j epotpisan za stari IMEI.Da li netko zna kako taj program ponovno potpisati za novi mob a da ga ne moram ponovno kupiti ( koštao je cca 1200 kn - znam da je smiješno ali samo sam ga tamo mogao nabaviti )
Hvala
kaj si platio 1200 kn?
odi tu i nadi potpisivanje programa (aplikacija) i napravi po tom postupku
Probaj kontaktirati onoga tko ti je prodao program i objasniti mu situaciju. Vjerojatno imaju tvoju uplatu pod tvojim podacima jer nije riječ o malo para, a moguće da bi ti uz objašnjenje situacije mogli izdati drugi program potpisan na novi IMEI. Ne vjerujem da bi to shvatili kao pokušaj prevare, a opet pitanje je kakva im je politika po tom pitanju.
U svakom slučaju krenuo bi se raspitivati od prodavača tog programa.
U krajnjem slučaju možeš nabaviti 'ilegalni' certifikat za svoj mob ili ga hakirati pa instalirati program.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
e da
na onom blogu se ono zove hackiranje mobitela (a ne potpisivanje programa, iako i to mozes napraviti)
hvala ekipo. probao sam i uspio potpisati aplikaciju sa signtool-om, 8 tj uspio sam je instalirati na mobitel ali kad je pokrenem javi da nije za taj imei
molim još koji savjet.
probao sam kontaktirati sellera ali nije zainteresiran za pomoć osim da kupim novi program :-(
koji je to program ako nije tajna?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Nema, ama baš ni jednoga zanimljivijega programa da nije "provaljen"!
Tako ti je bolje da se objasniš na forumu da ti se može lakše pomoći!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Mobiteli | Novi portal o mobitelima - zelite li postati autor tekstova javite se na PM | HTC HD2 | Oglasnik
Bookmarks