Obavezno ali OBAVEZNO prvo procackaj po starim temama foruma i sigurno ces naci brdo linkova ka stranicama koje imaju jos vece brdo takovih programa.
btw: Dobro nam dosao![]()
Iako sam djelimicno 'puno' cackao po forumima, ipak mi nije poslo za rukom da pronadjem programe koji su crackovani. Uvijek naletim na nekakvu demo verziju. Moze li neko izbaciti link gdje se nalaze crackovani programi ili mi pojasniti kako se to vec radi.
Unaprijed hvala!
Obavezno ali OBAVEZNO prvo procackaj po starim temama foruma i sigurno ces naci brdo linkova ka stranicama koje imaju jos vece brdo takovih programa.
btw: Dobro nam dosao![]()
mirc
server EFnet
kanali #aivanet i #mediaplace
zeemax
Stvarno mi nije jasno što to znači guzda.. Ajde samo malo jednostavnije...
instaliraš si program mirc
pa dodatak na njega invision (jednostavnije s njim radit)
odabereš server EFnet na koji da se spaja
u postavkama gdje odabireš server odabereš i te kanale i staviš ih na tamo neku listu
na kanalu upišeš @find nešto
jedan prozor koji ti iskoči otvoriš i označiš triger /ctcp nešto (triger je na kraju redka u kojem piše gdje se nalazi to što tražiš,u kojem folderu)
onda na glavnom prozoru kanala ctrl+v i enter
kad ti otvori prozor s desne strane tražiš što ti treba (win explorer sistem) i klikneš 2 puta
jednostavnije ti ne mogu objasniti
zeemax
spojis se na te kanale Efneta i tamo imas puno toga
Vidiš, ovo s ircom nisam ni znao. Mogao bih pokušat...
HVALA!! Mislim da si mi super pomogao! Idem odmah na posao!
mislim da bi svakako trebao naći invision dodatak na mirc.čitao sam kako se skida s mircom bez invisiona i prekomplicirano je.
na #aivanet mislim da je s komandom !help moguće skinuti pravila ponašanja )još ih nisam stigao pročitati,a iz nekog razloga su mi zabranili pristup na #mediaplace)
zeemax
da, cudno, ni ja ne mogu na mediaplace. otisao sam tamo jednom od kad si mi rekao 'upute za mirc', i sad vise ne mogu. Mislim da je dobro procitat taj help.
pošalji mi mail na ivica.hedjes@email.htnet.hr pa ti pošaljem to uputstvo
zeemax
http://www.bahrainmobiles.com/forum/...read.php?t=980
sve crackovani programi
Loool to nam treba talibani!!!
..."hrco",svaka čast......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
vidi se ko ima mudaIzvorno postao sile
![]()
Nema sta ovo je dosad najbolja stranica na koju sam naisao sto se tice programa a i forum je u besprijekornom stanju. Nebi bilo lose kad bi se malo ugledali na njih?!
imas pravo bas bi mogli rastvorit forum na dnu foruma u kojem bi bili naslovi series 60 apps i java apps, i u svakom igrice i programi. imali bvi vise posjeta i malo bi razbili tu monotoniju
Krasan pejđ.![]()
Treba nagovoriti Zappana da otvori Symbian pod-forum
naravno sa dopuštenim ilegalnim softverom, a ne da se prijeti dok netko spomene XiMPDA ...![]()
...we are eternal all this pain is an illusion...
Stavis linkove u kod i sve je legalno...
slažem se da je dobra stranica.i mirc je super.
ali mene zanima da li negdje ima popis i opis aplikacija (kao na toj stranici,a može i bez downloada).
http://gsm.elitesecurity.org/upload je isto dobra stranica,ali ljudi slabu uploadaju nove stvari,tu bi i mi trebali sudjelovati i dizati aplikacije i ostalo.
što mislite o tome?
zeemax
Taj podforum i imamo.Izvorno postao Cykke
Sta da? Gdje?
Ako mislis na onaj Siemens Smartphone forum, to je diskriminacija Nokie![]()
Bookmarks