??? ... ovo je uzzas!! kupio sam n6600 kao sto vecina zna prije 3-4 tjedna NEzNAM ni SAM kada ... ali nije to vazno, vazno je da me jako zivcira, volio sam i cijenio nokiju ali nakon ovoga neznam sta da mislim!! sve je islo glatko do neki dan, a onda... poceo mi se smrzavati, baterija mi traje cca 9 sati, ne radi mi pola programa na mobitelu, maska HEBACKI skripi i to mi jako ide na zivce kao da je djecja igracka, a ne najbolji nokijin mob!! sve mi to jako ide na zivce ... a da vidite kako mi se zadnji poklopac na kojem pishe nokia odvojio se od kamere ima par mm od kamere lufta (sta da vam kazzem kao da je napravljen preko kurca, uzzas sta god covjek kupi popusio je) ... ali imam neki blagi osjecaj da to nije kraj mojih problema! sve me to toliko zivcira da ga mozda zamjenim za p800 ali neznam !! stvarno nemam pojma sta da radim ... jel ima netko tko je imao 6600 i p800 i neka kazze jel bolji p800 ili 6600 ... pricao sam sa jednim tipom iz UK koji je imao oba dva i kazze da svi smartphonesi su kao igracke naspram p800 i p900 ..
plz help me u ovim ocajnim vremenima...

...
Odgovori uz citat
Bookmarks