win7 media player nece prihvatit prijevode .srt
da li ima di da se namjesti?
gom player je ocito losiji,slika mutnija i zvuk tisi bez 5.1 efekta
nisam jos probao vlc ali s obzirom na kvalitetu slike na win playeru.....
win7 media player nece prihvatit prijevode .srt
da li ima di da se namjesti?
gom player je ocito losiji,slika mutnija i zvuk tisi bez 5.1 efekta
nisam jos probao vlc ali s obzirom na kvalitetu slike na win playeru.....
Zadnji uredio Smuchac : 27-09-2009 u 20:40 Razlog: popravljen naslov
Pokusaj s BS Playerom. Ja ga koristim i skroz sam zadovoljan. Al opet kad kazes to o kvaliteti slike,mislim da tu najvise igra ulogu kvaliteta snimke koju imas ili koju si odnekud skinuo,kao i codeci i graficka kartica...
P.S Nisi od jutros ovdje pa se ubuduce malo potrudi da ti naslov bude konkretniji. Samo "media player" je malo blentavo. NHF
ja do sada ni na jednom win media playeru nisam mogao titlove ushtimati, tako da oduvijek koristim gore navedeni BS player... free je, i meni cak i bolji od famous DivX playera
probaj media player classic.
koristim vlc i dobar mi je. nisam primijetio nikakve razlike kvalitet između wmp-a, vlc, mpc i bs kojeg ne koristim više.
GOM player možeš podesit da koristi vlasite codece ili vanjske. Ukoliko su instalirani bolji onda podesi da koristi njih.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ovako:
1. za gledanje filmove NETREBAJU nikakvi codec-i ...odredjeni codec je potreban samo u slucaju kad hoces snimiti video u odredjenom formatu
2. Za gledanje filmova dovoljna je samo komponenta za decoding i decompression video zapisa - npr. FFDShow http://www.afterdawn.com/software/vi...rs/ffdshow.cfm
ako samo gledate filmove - nemojte trpati u komp hrpu codec-a i codec packova jer vam u slucaju da samo gledate nicemu ne sluze osim sto trose resurse
3. Za gledanje filmova u Windows Media Player-u s titlovima (opcenito u doslovno bilokojem video player-u) moze se u spomentuom FFDShow (nakon sto je instaliran - > Start - > Programs -> ffdshow -> Video decoder configuration - s lijeve strane stavite kvacicu na Subtitles i to je to - titlovi rade u svakom video player-u bez obzira podrzaval on titlove ili nejer decoder u ovom slucaju u realnom vremenu "ljepi" titlove na film
podrzani formati titlova: utf;idx;sub;srt;smi;rt;txt;ass;ssa;aqt;mpl;usf
Jedini zahtjevi su:
- titlovi MORAJU biti u istom folder-u u kojem je i film
- titlovi MORAJU imati ISTO ime kao i flim (naravno isto ime do extenzije npr.
film: ImeFilmaTogITog.avi
titlovi: ImeFilmaTogITog.srt
i to je to
Pozz![]()
Bookmarks