Ovako..nisam nasao ovaj slucaj koj iman ja, sad da li nisam dobro trazio ili nesto..pa se nadam da me neko od vas moze dat savjet ili potvrdit ono sto su mi rekli u Mobisu ili mi dat link ako zna gdje je slicna tema
Znaci kad npr otvaram slide na n95 8gb slika na zaslonu nestane, pa ovisno o situaciji, nekad se pojavi nakon par puta otvaranja - zatvaranja slidea a nekad treba vise...
probao update softwarea, formatirat i cak sam na pocetku mislio da sam uspio ali postepeno opet je dolazio taj problem i s vremenom sve gore i gore
kako san imao garanciju otisao u MESC u rijeku, gdje mi je zaposlenik rekao da ce mi javit za dan-dva i napisao komentar: slika na zaslonu nestane kad se pomoče (valjda mislio pomiče) klizni mehanizam, jamstvo.
i dobro..dodem za nekoliko dana, i receno mi je da su poslali u zagreb i sad mi javljeno da garancija ne vrijedi jer su pronasli oksidaciju maticne ploce i da se popravak ne isplati, pa me zanima jer citam po internetu da su drugim ljudima isto govorili da je oksidacija a da kad su oni privatno isli vidit da se nisu slozili i da mobis nije pouzdan sto se tice toga, dok s druge strane citam da se nokie dosta cesto tako oksidiraju.
pa me zanima ako ko ima neka iskustva s time da me savjetuje, ili zna za takav slucaj...ili nista..pomirit se s sudbinom i to je to![]()
zahvaljujem se unaprijed na pomoci

) klizni mehanizam, jamstvo.
Odgovori uz citat

Bookmarks