Dakle nakon 3 tjedna slide je lagano poceo zapinjat ,,,i imam dojam kao da je u sistemu pijesak!! naravno nije , ali nesto ne stima!!
Dali postoji kakvo rijesenje da se to rijesi?? jel se moze u servisu sto napravit? ako ne postoji rijesenje, rijesit cu ga ja cekicem!!!!
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
taki ti je svaki drugi,kod mene je tak na 6280.bezveze ces ga nosit na servis,to je jednostavno tako.
Ja bih ga odnio na servis. Na 6280/6288 je normalno da slide ima malo lufta i da se klacka milimetar-dva,ali ne bi smio zapinjati. U Mobisu ili nekom drugom servisu mogu zamijeniti cijeli slide mehanizam ako je tako strašno,i to bi ti trebala pokriti garancija ako ju imaš
ili uzmi kompresor pa malo propusi slide![]()
![]()
nece dobit nista s tim![]()
Da je to normalno, i nije...
imao sam 6280 par mjeseci i slide je bio najnormalniji...
A frend je isto imao 6280, i njemu je zapinjao, ali razlog toga je bio što mu je rokno u vodu...
Ako imaš garanciju, odnesi to u mobis da pogledaju i srede...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
OK...ja stvarno ne vidim način kako bi u slide mehanizam od 6280-ke moglo upasti zrno pijeska, a kamoli više njih (ja sasuo da isprobam).
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
To je i meni znalo bit na 6280 ponekad, isto tako kad ga kliznem kao da imam pijeska.
Odnešen u NOBis , pa cemo vidit...
Imo je i ja, isto je znala zapinjat.
Samo malo ulja staviš na onu šinicu kad ga otklopiš. Možeš i suncokretovog, meni je poslužilo!
Stari, kak si?!?
Bookmarks