dal malo vise info o svemu tome,kakve nove cijene?daju ti da bez naknade raskines ugovor?
Dakle, u ovomjesečnom računu sam dobio letak da nove cijene u T-Comu nastupaju od 1.11. i da imam pravo raskinuti ugovor.
Već sam korisnik neke 2.5 godine i prije mjesec dana sam produljio na 12 mjeseci ugovor zbog MaxADSL-a.
Internet mi treba i bez njega bih teško mogao. Ostalo-imam telefonsku liniju, ali nju ne koristim. Možda mjesečno 3 poziva po minutu. Nedavno su mi uvalili i MaxTV kojega mislim vratiti u okviru 3 mjeseca.
Ovako, račun mi do sada dolazi oko 270kn mjesečno bez MaxTV-a. Uz Max Tv bi dolazio oko 340kn što mi je malo previše. Skoro 50 eura svaki mjesec izdvajati...
E sada, izgleda da bih se mogao pozvati na promjenu obračunskog razdoblja... itd itd.
Što ako otpilim T-Com? Postoji li nekakav način da imam net na alternativni način i da naravno dođe manje od 50 eura mjesečno?
Vaša mišljenja i preporuke.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
dal malo vise info o svemu tome,kakve nove cijene?daju ti da bez naknade raskines ugovor?
možda da promijeniš operatera npr. Optima il netko treći o čemu i ja razmišljam. Stime da ja nisam ugovorno vezan za T-com.
ili raskini ugovor, a i dalje nastavi koristiti T-com pa otiđa kada ti se stvori povoljna prilika.
Nemam pojma. Piše da pogledam na www.t-com.hr ili 0800 9000.
Ma nije mi do ugovora nego do cijene. Cijena mi baš ne štima. Ako si ostavim MaxTV, 340kn svaki mjesec samo za Tripple play.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ne kužim kakvi će sad biti uvjeti?
http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/index.asp ovdje ništa ne piše?
Bookmarks