Ako si potpisao na 24 mjeseca onda si toliko vezan za ugovor...
Potpisao sam ugovor lani u 8 mjesecu optima tel+flat ugovor na 24 mj. zanima me sta se sad dogada jer zelim prekinuti ugovor za net a tel cu jos vidjeti i koliko i sta.I da uzeo sam i ruter za bežicni net doma pa da znam sta me ceka kad dođem prekinuti ugovor???
Ako si potpisao na 24 mjeseca onda si toliko vezan za ugovor...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Kad prekineš ugovor prije isteka moraš platiti pretplatu za preostale mjesece.
Te moraš vratiti ili platiti (prije platiti- ne znam baš da vraćaš) ruter- ako ga već nisi odplatio.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Za internet ćeš im morat platit oko 550 kn http://cafe.mobil.hr/images/smilies/a094.gif, za telefon ti nisam siguran http://cafe.mobil.hr/images/smilies/dunno.gif
Za telefon bi morao platiti sve pretplate do isteka ugovora.
ma neka i telefonostane ali bi net mjenjao na nekoga drugoga operatera jer ovo....ako je to oko 550 kn nije da je povoljno ali ovako dalje nema smisla kao da sam na modemu 80mb. mi skida sat vremena a nekad i preko sat...strasno!!!
Koliko ja znam, a i ja sam potpisao ugovor na 2 godine, al sa mogućnošću raskida nakon 6 mjeseci. E sad kakvog raskida neznam, treba samo pročitat ugovor pa vidit šta oni kažu.
FORD FOCUS RS500
I like it!
moram vidit da...
Zali se i reci da nisi zadovoljan uslugom, te da nisu postivane odredbe ugovora jer ne mozes koristiti uslugu sukladno ugovoru.
Pa neka kaze da ne moze koristiti uslugu kako bog zapovjeda, i da ce preci na nekog drugog operatera, i koristiti Traffic uslugu...
Prvo bi trebala tehnička služba provjeriti u čemu je problem i probati ukloniti kvar. A ako ni tada ne bi bili pomaka, onda bi tek mogao pokušati razvrgnuti ugovor, mada će i to teško ići.
Slazem se s tvojim prijedlogom o otklanjanju tehnickih poteskoca sa strane teh. sluzbe.
Pretpostavljao sam da je to vec zatrazio kao razocaran korisnik...
ma nekase j.... imam brzinu kao na modemu a kada sam digao i platio vise oni mi to nisu rekli da je moguce nego uzeli pare i sutili.....
Bookmarks