Skini sa www.siemensfreaks.com program Freia 15 ili noviji ako ima i otključaj ga.
Kupio sam M55 prije 2 mjeseca (iz Austrije, T-mobile...).
Kad probam da promijenim PHONECODE pise mi da je zakljucan. Znaci ja ga uopste nisam dirao...
Kako da otkljucam Phonecode, bez zvanja "Siemens call centr-a"?
POMOC!?!?! (ps. imam "cabel for PC".)
Skini sa www.siemensfreaks.com program Freia 15 ili noviji ako ima i otključaj ga.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Jel mozes molim te detaljno objasniti sta da radim?!
Kako kad udjem u "configuration setings" ima samo com 1,2,3,4 a moj je telefon na COM 5? Help! Sta onda da uradim?
jeee... Uspio sam otkljucati phonecode!!!![]()
Vidim da si riješio problem.Bilo bi dobro, ako ti nije teško, da zbog drugih koji mogu imati isti problem opišeš kako si riješio problem sa COM portom.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
E ovako... Bilo je malo komplikovano...
Uninstalirao sam prosli driver, pa ga instalirao nekoliko puta dok nisam dobio zeljeni driver. Jes da sam nekoliko puta morao kabal izvlaciti iz compa i restartovati isti, ali na kraju je ipak uspjelo. Sad mi je na COM 4 tako da moze.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo i ja imam isti problem s zaključanim M55. Imam račun i garanciju pa jel bolje da idem u službeni servis. Jel se to naplaćuje
? Ako se naplaćuje onda bih radije nabavio kabel i sam odradio
. Koliko košta kabel i jel to običan data kabel koji se može nabaviti u dućanima s gsm opremom?
Hvala na infu. Pozdrav.
Za to ti ne vrijedi garancija, to je tvoja greška, a Siemens to naplaćuje 150 kn(bar je prije). Da to je data kabel koji imaš po dućanima s gsm opremom.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sad bi slicicu za naslov teme trebao promijeniti u "", ali nema veze...
![]()
Ako imas garanciju, NECE ti to naplatiti u Siemens-u ako je prvi put - za svaki sljedeci je 150kn...Izvorno postao Sljaka
maraschino - PTICICA
Evo, bio sam danas u Siemens servisu i otkljucao phone lock. Ako je telefon pod garancijom rade to besplatno. Gotovo odmah bez čekanja..... Hvala svima na infu.
Pozdrav
Rade besplatno, ALI samo prvi put. Ajde opet sutra, pa ce te doci 150 kn neovisno o garanciji, jer si vec u njihovoj evodenciji
Ali glavno da si rijesio![]()
Zadnji uredio Sljaka : 02-11-2004 u 21:19
maraschino - PTICICA
Bookmarks