Kada aktiviram na Screensaveru poslije deaktiviranja screensavera trazi ga!Kako ga ukloniti tj promijeniti, 2x sam pokusao i nisam pogodio! Jel moram nekom nositi mob ili mogu ja u domacoj radinosti neso odraditi???
HVALA
Kada aktiviram na Screensaveru poslije deaktiviranja screensavera trazi ga!Kako ga ukloniti tj promijeniti, 2x sam pokusao i nisam pogodio! Jel moram nekom nositi mob ili mogu ja u domacoj radinosti neso odraditi???
HVALA
Jesi kupio mobitel na crno ili iz dućana...ak si ga kupio od nekoga tko ga je već koristio, možda je promijenio phonecode, tako da moraš kontaktirati tu osobu da ti veli novu šifru...ako phonecode nije mijenjan, onda mora biti tvornički, a to ne znam koji je...najbolje da skinueš upute sa Siemensove službene stranice i tamo ti mora pisati koji je tvornički phoncode...
Bom Chicka WahWah
Ma gdje naci starog vlasnika! Ovo je jednostavno mijenjan aparat za aparat tj ja dao ME45 i nesto love oni meni ovaj Telefon je OK radi sve samo taj kod da mi je ukloniti, Kazu moram ubaciti novi software al eto da pokusam prvo bez toga ili sam osudjen na to??'
Izvorno postao PhytoSculpt
Ako nemreš naći starog vlasnika, onda ti ne preostaje ništa drugo osim servisa da ti promijene software (to ti košta u Heinzelovoj 170kn) ili da si sam promijeniš software ako znaš time baratati...a koji mob imaš?
Bom Chicka WahWah
Moj mob je S55 za koji se i raspitujem!!! A sta mi treba sve od kablova i programa za odradjivanje?!?!?!?!
Izvorno postao PhytoSculpt
Ja ti se u to baš ne kužim kaj se tiče Siemensa...
Bom Chicka WahWah
ukucaj *#06# i onda info. Viditi ces koja ti je verzija FW-a. AKo je 20 ili visa, onda ne preporucujem da sam otkljucavas mobitel jer je potreban tzv test point, a to znaci fizicko otvaranje mobitela i neke hardware-ske promjene.
Ako je bilo koja verzija niza od v20 odi na www.siemensfreaks.com pod download/unlocking i skini recimo Freia 15 za otkljucati mob. Treba ti jos kabel, po mogucnosti RS-232 (serijski - COM) kabel i to NE originalni ili USB (moze i originalni, ali sa potrebnim driverima). AKo imas originalni data kabel koji dolazi sa S55 - nece ti posluziti za otkljucavanje pa ga ili modificiraj ili posudi od nekog drugi...
Pozdrav![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks