di ima kupit jeftine ili na nekoj akciji Nike
nigdje ne mogu nac te tenisice (naso sam u onom nike ducanu kod getroa u sesvetama, ali premali broj)
pa jel zna neko di ima tih (ili jos nekih dobrih wade-ice) u zagrebu za kupit? evo i slike
wade 2.0
ili wade 1.3
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
di ima kupit jeftine ili na nekoj akciji Nike
gajeva. sredina ulice.kod bang and olufsena,preko puta dobrog zvuka
ebay!!!!!!!!!
###1410989180026
Ove su tenisice fkt dobre, još i marka Converse...
Nije ni čudo zašto ih je teško nać.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Malo kasnite
Ne hodam bos zadnjih 8 mjeseci.
Na sredini Gajeve, u Shoebedo- u nije bilo (a i u zadnje vrijeme ne viđam tamo neke dobre tenisice kao prije).
Ne bih baš kupovao tenisice preko ebay- a, volim ih isprobati.
Sad imam converse wade 3.0 (predobre su- bijele).
U zadnje vrijeme samo converse nalazim, ali ne idem na marku- fakat su dobre.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja u zadnje vrijeme samo Skechers, udobne su mi... Većinom njih samo kupujem... Je da im nije dizajn baš nešto, al udobne jesu....
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Mogu
U topshop outletu, mislim da je to retkovec.
Došle su 300 kuna, mislim da su sad malo više.
Ako ideš prema Dubcu tramvajem- 2. stanica prije Dubca i vratiš se malo nazad (tamo di počinju "prostitutke"- zgrade), i na leđima onog maxi ili tako nekakvog konzuma (a prekoputa konzuma je kafić dinamo).
Valjda znaš sad.
Ako ne, reci šta znaš tamo pa ti probam objasniti.
Pa zapravo ne znam ništa u tom dijelu grada () ali snaći ću se nekako valjda
Znači samo trebam naći taj konzum i onda ću vidjet taj dućan?
![]()
Pa, iza konzuma je taj dućan.
Mislim da se baš ne vidi od drveće, ali sad nema lišća pa će se valjda vidjeti.
Ali, samo siđeš na toj stanici (kad teta u tramvaju kaže "Aleja Javora") i vratiš se malo unazad (pređes cestu) i vidiš kako počinju zgrade (crvene) i odma na početku je taj top shop.
Na leđima konzuma (konzum čes sigurno vidjeti).
Samo nemoj ići do tamo ako ti je jako daleko jer nemaju neki veliki izbor tenisica (ima ih možda 4-5), pa da ne ideš bezveze ako ti se ne svide.
Ali + je što je jako jeftino (zato što je outlet)- ja sam platio tenisice 300 kuna (a inače su oko 1100, i snižavali su ih do 300).
Ma sviđaju se meni wadeice, kako ne![]()
A zaletit ću se do tamo sljedeći tjedan pa vidjet šta ima, valjda im je ostalo nešto
... Hvala na informaciji i objašnjenju
![]()
a sto ne bi uzeo preko ebay??? ja sam si uzeo Adidas T-Mac 5,predobre su a i ja sam prezadovoljan njima!!!
###1410989180026
Evo samo da kažem da sam kupio Wade 3,0 (plavo-bijele), super su tenisice
Hvala georgy još jednom![]()
![]()
Ljudi ima Wade tenisica u Gajevoj 21. to je nekakav outlet od conversea i asicsa. Ja sam kupio 1,3 ali onu boju koju je Ivano Balić nosio na olimpijadi.
Zivjeli
Di mogu kupit one niske wade tenisice?nigdje ih nema,ni u gajevoj....pomoćć
Bookmarks