Zanima me koji je isplativiji . jeli se isplati dati duplo više novca za n78 nego za 6210 . molim vaša iskustva![]()
Zanima me koji je isplativiji . jeli se isplati dati duplo više novca za n78 nego za 6210 . molim vaša iskustva![]()
Po oglasnicina ima je cijena slična,ali je bitno ono šta ti tražiš od mobitela!?
Oba su slična po mogućnostima,a jedina prava razlika je u izvedbi kućišta.N78 je candybar,a 6210 Navigator je klizni.
ok ali vidim n78 ima wlan , kolika je to prednost?
Zašto je glupost njegovo pitanje?Možda čovjek ne zna kako se WLAN koristi i čemu služi.
točno tako . nisu svi stručnjaci![]()
ali dobro barem mi je objasnio ali na koju udaljenost radi ta konekcija?
Na nekih 50-100m. Praktično ako imaš dostupnu mrežu na faxu/poslu/doma...
Prvo se odluci dali hoces klasicni izgled moba ili klizni.
6210 je dobar mob ali one njegove tipke ispod zaslona su lose isto na n78 tipkovnica.
Savijet isprobaj oba uredaja ako ikako mozes pa odluci.
Meni osobno Wlan nikaj ne znaci,glupa stvar preko routera surfati doma po netu za to sluzi komp ili Laptop.
Mob koristim za Internet dok nisam doma i tu Wlan mi bas nikaj ne znaci.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Da,ali se WLAN-om možeš zakačiti na neki hot spot ili nezaštićenu mrežu.Dobro dođe ako želiš besplatno surfati.
Potpisujem. U gradu ima puno nezaštićenih mreža, osim toga postoje i "Wifi zone" gdje surfaš potpuno besplatno.. Ja kad sam bio na moru našao sam na tu kutiju i spojio se i surfao.. Neki dan bio kod tetke u Velikoj Gorici, sjedim na naslonjaču i uhvatio nezaštićenu wlan mrežu s punim signalom... Wlan je super stvar, otkad imam mob s njime, nikako se više nespajam na Internet prek mreže... Sve sam pristupne točke izbrisao (T-Mobile) da mi se nebi desilo da mi opet skida pare... N78 ti ima i FM transimiter, iako nisam siguran kako to funkcionira, ali čuo sam da je super stvar... Moj buraz je htio kupiti taj mob, ali ga je bilo jako teško pronaći u oglasniku..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
@Vepar i GT-R ovisi gdi zivite osobno sam probal na vise mijesta u koprivnici sve je bilo zasticeno a u mojem naselju bi mogel o tome samo mastati,jedino da je domet bar 2 km pa da probam preko granice u Madjarskoj napravit Conection.![]()
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
ja imam n78 i meni je mob super.
nemam nikakve zamjerke za njega
wlan, fm transmiter, gps....
mobitel je nevjerovatno brz u usporedbi sa nekim drugim symbian N modelima na kojima sam radio..
Bookmarks